Incearca cea mai simpla si gustoasa reteta de friptura de miel cu ceapa, frageda si suculenta. Gatita la cuptor cu ingrediente simple – usturoi, condimente aromate si putin bulion, aceasta friptura devine extrem de savuroasa, perfecta pentru masa de Paste sau orice ocazie speciala.
Aceasta reteta de friptura de miel este una dintre cele mai simple, gustoase, se prepara usor iar rezultatul este grozav. Carnea se topeste pur si simplu in gura, este moale, suculenta si are un gust deosebit.
Intai de toate sarati si piperati bucatile de carne de miel.
Intr-o tigaie incapatoare puneti uleiul si caliti ceapa uscata, tocata mai mare si usturoiul verde taiat rondele. Lasati pe foc mediu doar pana cand ceapa si usturoiul se inmoaie, in jur de 10 minute.
Apoi transferati aceasta compozitie intr-o tava incapatoare si distribuiti-o uniform pe toata suprafata. Puneti si bulionul din loc in loc, asezati bucatile de carne, matele innodate si turnati apa pana la nivelul carnii.
Puneti tava la cuptorul preincalzit, la 170 de grade C. Cand lichidul a scazut la mai putin de jumatate iar carnea este moale si rumena, friptura de miel este gata.
Dupa cum v-am spus, este cea mai simpla reteta de friptura de miel si, dupa gustul nostru, cea mai gustoasa din cate am mancat. Este minunata alaturi de cartofi la cuptor, piure de cartofi sau salata de spanac, valeriana cu mozzarella si portocala. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii