Salata de praz cu stafide, mere si maioneza

Se spala prazul si se taie in rondele subtiri.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa
Salata de praz cu stafide, mere si maioneza

Ingrediente

  • 3 fire subtiri de praz
  • 2 mere acrisoare
  • 50 g stafide aurii
  • 4 linguri maioneza
  • sare, piper, zeama de lamaie dupa gust

Mod de preparare

Se spala prazul si se taie in rondele subtiri.

Stafidele se pun la macerat in apa, vin alb demisec sau coniac.

Se curata merele si se dau prin razatoarea mare.

Intr-un bol, se amesteca rondelele de praz cu marul ras, stafidele stoarse, maioneza, sarea, piperul si zeama de lamaie. Se dau la rece pentru 30 minute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise