Salata calda cu pastai si patlagele

Se curata si taie pastaile si apoi se fierb in apa cu sare.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie
Salata calda cu pastai si patlagele

Ingrediente

  • -300 gr pastai verzi
  • -300 gr pastai galbene
  • -250 gr rosii cherry (galbene si rosii)
  • -Piept de pui
  • -10 oua de prepelita
  • -¼ franzela mai veche
  • -Usturoi
  • -Ulei de masline
  • -2 lingurite susan (negru si alb)
  • -Sare de Himalaya
  • -Piper mozaic
  • -Boia spaniola afumata (pimenton)

Mod de preparare

Se curata si taie pastaile si apoi se fierb in apa cu sare. Dupa ce au fiert, pastaile se pun in apa cu gheata ca sa isi pastreze culoarea si sa oprim procesul de gatire. Se fierb ouale de prepelita si apoi se curata de coaja si se taie in jumatati.

Pieptul de pui se trage la tigaie impreuna cu usturoiul in putin ulei de masline. Cand este rumen pieptul de pui, se adauga pastaile si se condimenteaza cu sare, piper mozaic proaspat macinat si boia afumata.

Se taie rosiile cherry in jumatati si se adauga peste pastai.

Intr-o tigaie nonaderenta se prajesc semintele de susan, apoi crutoanele de paine.

Incorporam crutoanele de paine si oualele de prepelita in salata, apoi presaram susanul si patrunjel verde.

Pofta buna !

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Reteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.

Tort Diplomat
Zacusca picanta cu vinete

Zacusca picanta cu vinete

Zacusca picanta cu vinete
Dulceata de zmeura

Dulceata de zmeura

Dulceata de zmeura reteta simpla. Cum se face reteta de dulceata de zmeura fara conservanti.

Dulceata de zmeura