Bulion de gogosari cu ierburi aromate

Se taie gogosarii in jumatati, se scot cotoarele, se taie in felii cam de 2-3 cm si se dau prin masina de tocat carne.

Timp pregatire
210 minute
Complexitate
redusa
Bulion de gogosari cu ierburi aromate

Ingrediente

  • 20 kg gogosari cu tot cu cotor si seminte
  • 3 linguri sare
  • ierburi aromate, (oregano, cimbrisor, amestec de ierburi cu boia)

Mod de preparare

Se taie gogosarii in jumatati, se scot cotoarele, se taie in felii cam de 2-3 cm si se dau prin masina de tocat carne.

Se pune la fiert in vase mari, se adauga sare, ierburi aromate si se fierb pana ce scade surplusul de lichid.

Se pune bulionul in borcane asa fierbinte de pe foc, asta dupa ce borcanele sunt puse pe chiuveta sa atenueze presiunea si sa nu crape borcanele, se pun capace si se dau la cuptor circa 20 minute sau pana ce se aude sfaraind in cuptor, se opreste focul si se lasa sa se racoreasca pana a doua zi, apoi se pun la camara pentru vreme de iarna.

Sa aveti pofta, dragilor!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci
Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun
Salata cu paste, piept de pui si porumb

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Salata cu paste, piept de pui si porumb
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise