Salata de morcovi

Se curata si se rade morcovul, cascavalul si usturoiul se dau pe razatoarea mica.

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa
Salata de morcovi

Ingrediente

  • 2 morcovi
  • 150-200 gr cascaval
  • sare, piper
  • 4 catei usturoi
  • 2 linguri ulei de samburi struguri

Mod de preparare

Se curata si se rade morcovul, cascavalul si usturoiul se dau pe razatoarea mica. Se asezoneaza cu sare si piper dupa gustul fiecaruia si cu cele 2 linguri ulei de samburi struguri.

Se amesteca si se serveste salata.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Cartofi boieresti cu sunculita afumata

Cartofi boieresti cu sunculita afumata

Se curata, se spala si se taie cartofii cubulete.

Cartofi boieresti cu sunculita afumata
Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca

Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca

Spalam cartofii, îi intepam din loc in loc cu furculita și-i bagam la cuptor, la copt.

Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca
Desert cu spuma de capsuni

Desert cu spuma de capsuni

Desert cu spuma de capsuni