Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca.
Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam usturoiul, apoi curatam ardeii de cotoare si seminte si ii dam prin robot la o viteza mai mica, sa nu se faca pasta. Curatam rosiile de coaja si de cotor si le dam la robot impreuna cu usturoiul. Punem sosul de rosii si usturoi intr-o oala la fiert.
Cand incepe sa fiarba, adaugam si ardeii, potrivim gustul de sare si lasam sa dea cateva clocote. Punem sosul in borcane sterilizate, acoperim cu putin ulei si fierbem borcanele la bain-marie cca. 20 de minute.
Le lasam sa se raceasca incet, acoperite cu paturi apoi le depozitam la loc racoros.
Pofta buna!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postReteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....
Cornuri pufoase cu gemReteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...
Mancare de fasole boabeRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii