Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca.
Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam usturoiul, apoi curatam ardeii de cotoare si seminte si ii dam prin robot la o viteza mai mica, sa nu se faca pasta. Curatam rosiile de coaja si de cotor si le dam la robot impreuna cu usturoiul. Punem sosul de rosii si usturoi intr-o oala la fiert.
Cand incepe sa fiarba, adaugam si ardeii, potrivim gustul de sare si lasam sa dea cateva clocote. Punem sosul in borcane sterilizate, acoperim cu putin ulei si fierbem borcanele la bain-marie cca. 20 de minute.
Le lasam sa se raceasca incet, acoperite cu paturi apoi le depozitam la loc racoros.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii