Spalati gogosarii si coaceti-i pe tabla sau gratar.
Spalati gogosarii si coaceti-i pe tabla sau gratar.
Curatati-i si taiati-i in fasii.
Presarati-i cu baza pentru mancaruri si piper, dupa gust
Rulati fasiile si puneti-le intr-un graten rezistent la cuptor, uns in prealabil cu putin ulei.
Adaugati smantana, in asa fel incat gogosarii sa fie acoperiti.
Incalziti cuptorul la 180 grade Celsius.
Coaceti-i timp de 40 minute, sau pana cand smantana prinde o culoare aurie.
Serviti-i calzi!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii