Spalati gogosarii si coaceti-i pe tabla sau gratar.
Spalati gogosarii si coaceti-i pe tabla sau gratar.
Curatati-i si taiati-i in fasii.
Presarati-i cu baza pentru mancaruri si piper, dupa gust
Rulati fasiile si puneti-le intr-un graten rezistent la cuptor, uns in prealabil cu putin ulei.
Adaugati smantana, in asa fel incat gogosarii sa fie acoperiti.
Incalziti cuptorul la 180 grade Celsius.
Coaceti-i timp de 40 minute, sau pana cand smantana prinde o culoare aurie.
Serviti-i calzi!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii