Gogosari copti cu smantana la cuptor

Spalati gogosarii si coaceti-i pe tabla sau gratar.

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa
Gogosari copti cu smantana la cuptor

Ingrediente

  • 6 gogosari rosii
  • 250 ml smantana de gatit
  • baza pantru mancaruri (Vegeta Delikat Bulgarasi de savoare dupa gust)
  • piper dupa gust

Mod de preparare

Spalati gogosarii si coaceti-i pe tabla sau gratar.

Curatati-i si taiati-i in fasii.

Presarati-i cu baza pentru mancaruri si piper, dupa gust

Rulati fasiile si puneti-le intr-un graten rezistent la cuptor, uns in prealabil cu putin ulei.

Adaugati smantana, in asa fel incat gogosarii sa fie acoperiti.

Incalziti cuptorul la 180 grade Celsius.

Coaceti-i timp de 40 minute, sau pana cand smantana prinde o culoare aurie.

Serviti-i calzi!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci
Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun
Salata cu paste, piept de pui si porumb

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Salata cu paste, piept de pui si porumb
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise