Aceasta salata am mancat-o prima oara in casa cumnatei mele in Bucovina, ea a invatat reteta de la mama ei.
Aceasta salata am mancat-o prima oara in casa cumnatei mele in Bucovina, ea a invatat reteta de la mama ei. Trebuie sa recunosc ca ador aceasta salata....sper sa va placa si voua celor care treceti pe aici!
Asadar spalam si taiem bucati, suvite, felii, toate legumele. Le punem Intr-un vas in care sa putem sa le amestecam. Preparam baitul, punem pe foc, iar cand clocoteste, punem legumele si le lasam 3-4 clocote. Le scoatem, le punem in borcane, fara sa presam, umplem cu bait, capsam si punem borcanele cu gura in jos. Dupa citeva ore punem borcanele in camara cu conserve pentru iarna....Poate fi servita dupa 2-3 zile.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii