Desfacem conopida buchetele si o dam prin robotul cu lama in forma de S.
Desfacem conopida buchetele si o dam prin robotul cu lama in forma de S sa il maruntim putin, cam 2-3 secunde.
Sa nu il maruntiti prea tare ca se face mamaliga.
Punem conopida intr-un vas cu apa si lasam sa fiarba 5-10 minute impreuna cu usturoiul dat prin presa.
Scurgem apoi apa de pe conopida si o lasam sa se raceasca in strecuratoare, apoi punem conopida intr-un bol.Taiem cubulete castravetele si il adaugam in bol.
Urmeaza ceapa tocata marunt, ridichii geliati si gogsarul taiat cubulete.
Taiem si rosia de gradina cubulete si patrunjelul tocat, punem putina zeama de lamaie si amestecam salata.
Eu am servit-o alaturi de o tocanita de ciupercute.
Pofta mare sa aveti !

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii