Cartofii in coaja se pun la fiert.
Cartofii in coaja se pun la fiert. Morcovii si pieptul de pui se fierb si ei. Maioneza se face din ou, mustar si ulei. Castraveciorii ii taiem cubulete.
Intr-o cratita punem folie alimentara, asezam ciupercutele cu palaria in jos, apoi punem patrujelul tocat si ceapa verde, cartofii fierti si dati pe razatoare, putina maioneza, castraveciori, morcovi razuiti si fasolea, apoi alternam cu un strat de maioneza, pieptul pe pui fiert si taiat cubulete, maioneza, fasole, castraveti, morcovi si cartofi ultimul strat.
Se da la frigider cam 2 ore. Se rastoarna pe un platou sau o farfurie.Si uite asa am facut poienita cu ciuperci.
Foarte buna, rapida si de efect.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii