Poienita cu ciuperci

Cartofii in coaja se pun la fiert.

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
medie
Poienita  cu ciuperci

Ingrediente

  • 400 gr ciuperci marinate (sau 2 borcane mici cu ciuperci)
  • frunze de patrunjel verde
  • 1 ceapa verde
  • 6 cartofi fierti
  • 4 morcovi fierti
  • maioneza de casa( 1 ou,1 lingurita mustar si 100 ml ulei)
  • 8 castraveciori murati
  • 2 piepti de pui fierti
  • 1 conserva fasole boabe rosie
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Cartofii in coaja se pun la fiert. Morcovii si pieptul de pui se fierb si ei. Maioneza se face din ou, mustar si ulei. Castraveciorii ii taiem cubulete.

Intr-o cratita punem folie alimentara, asezam ciupercutele cu palaria in jos, apoi punem patrujelul tocat si ceapa verde, cartofii fierti si dati pe razatoare, putina maioneza, castraveciori, morcovi razuiti si fasolea, apoi alternam cu un strat de maioneza, pieptul pe pui fiert si taiat cubulete, maioneza, fasole, castraveti, morcovi si cartofi ultimul strat.

Se da la frigider cam 2 ore. Se rastoarna pe un platou sau o farfurie.Si uite asa am facut poienita cu ciuperci.

Foarte buna, rapida si de efect.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Zmeurata de casa

Zmeurata de casa

Reteta de zmeurata de casa. Cum se face zmeurata de casa reteta de lichior de zmeura.

Zmeurata de casa
Paste cu vinete

Paste cu vinete

Reteta de paste cu vinete. Cum faci acasa paste cu vinete reteta simpla si delicioasa.

Paste cu vinete
Pandispan cu zmeura si mure

Pandispan cu zmeura si mure

Separam ouale.

Pandispan cu zmeura si mure