Cartofii in coaja se pun la fiert.
Cartofii in coaja se pun la fiert. Morcovii si pieptul de pui se fierb si ei. Maioneza se face din ou, mustar si ulei. Castraveciorii ii taiem cubulete.
Intr-o cratita punem folie alimentara, asezam ciupercutele cu palaria in jos, apoi punem patrujelul tocat si ceapa verde, cartofii fierti si dati pe razatoare, putina maioneza, castraveciori, morcovi razuiti si fasolea, apoi alternam cu un strat de maioneza, pieptul pe pui fiert si taiat cubulete, maioneza, fasole, castraveti, morcovi si cartofi ultimul strat.
Se da la frigider cam 2 ore. Se rastoarna pe un platou sau o farfurie.Si uite asa am facut poienita cu ciuperci.
Foarte buna, rapida si de efect.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii