Autor: RADA ADRIANA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 ianuarie 2018

Ingrediente
400 gr ciuperci marinate (sau 2 borcane mici cu ciuperci), frunze de patrunjel verde, 1 ceapa verde, 6 cartofi fierti, 4 morcovi fierti, maioneza de casa( 1 ou,1 lingurita mustar si 100 ml ulei), 8 castraveciori murati, 2 piepti de pui fierti, 1 conserva fasole boabe rosie, sare, piper

Dificultate: Medie Timp: 2h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Cartofii in coaja se pun la fiert. Morcovii si pieptul de pui se fierb si ei. Maioneza se face din ou, mustar si ulei. Castraveciorii ii taiem cubulete.

Intr-o cratita punem folie alimentara, asezam ciupercutele cu palaria in jos, apoi punem patrujelul tocat si ceapa verde, cartofii fierti si dati pe razatoare, putina maioneza, castraveciori, morcovi razuiti si fasolea, apoi alternam cu un strat de maioneza, pieptul pe pui fiert si taiat cubulete, maioneza, fasole, castraveti, morcovi si cartofi ultimul strat.

Se da la frigider cam 2 ore. Se rastoarna pe un platou sau o farfurie.Si uite asa am facut poienita cu ciuperci.

Foarte buna, rapida si de efect.
Daca ti-a placut reteta noastra "Poienita cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate diverse
Poienita cu ciuperci

Poienita cu ciuperci

Se fierb cartofii, morcovii si ouale. Dupa ce s-au racit, se rad prin razatoarea cu ochiuri mari,

22 voturi    12 comentarii
2h
Salate reci
Poienita cu ciuperci

Poienita cu ciuperci

Se fierb legumele, se dau prin razatoarea cu ochiuri mari in castroane separate... Si casacavlul

25 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • kok miori

    kok miori (Chef de cuisine) , 08 ianuarie 2018

    Mi-a placut varianta ta

Dificultate

Medie

Timp

2h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 400 gr ciuperci marinate (sau 2 borcane mici cu ciuperci)
  • frunze de patrunjel verde
  • 1 ceapa verde
  • 6 cartofi fierti
  • 4 morcovi fierti
  • maioneza de casa( 1 ou,1 lingurita mustar si 100 ml ulei)
  • 8 castraveciori murati
  • 2 piepti de pui fierti
  • 1 conserva fasole boabe rosie
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de RADA ADRIANA
Supa de perisoare cu conopida

Supa de perisoare cu conopida

Mod de preparare: Intr-o oala de 5 litri se caleste ceapa si morcovii taiati cubulete cu putina

0 voturi    0 comentarii
1h
Supe de legume
Ficatei cu piure de brocoli

Ficatei cu piure de brocoli

Intr-o oala mai mare se pune in apa cu sare brocolli la fiert pentru 10-12 minute.Dupa ce se fierbe

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri pentru copii
Savarine

Savarine

Intr-un castron amestecam ouale cu zaharul,uleiul, praful de sare, le mixam iar in laptele caldut

7 voturi    1 comentariu
1h 15 min
Prajituri
kok miori

kok miori (Chef de cuisine)

Mi-a placut varianta ta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate diverse

Timbale de fasole si spuma de sunca Timbale de fasole si spuma de sunca

Cartofii curatati si spalati se pun la fiert in apa cu sare. Sunca se taie cubulete mici, apoi se freaca bine cu smantana si daca este

0 voturi    2 comentarii
50 min
Aperitive
Salata de pui cu maioneza Salata de pui cu maioneza

Se spala cartofii bine cu apa rece, apoi se fierb cu tot cu coaja, acoperiti cu apa si o lingura de sare. Cand se lasa intepati cu furculita

1 vot    1 comentariu
50 min
Aperitive
Salata boeuf