Ingrediente
crispy:, 1 piept de pui, oregano, 3 lg de iaurt 1%, boia dulce, sare de Himalaya, fulgi de porumb, salata:, 250 mix de salata ( salata verde, varza rosie, ruccola, baby-spanac), 1 lg zeama de lamaie, 3 puff-uri ulei de masline condimentat
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
2 voturi
Mod de preparare
Pieptul de pui il feliezi transversal in portii groase de 1,5-2 cm.
Presari putina sare.
Amesteci iaurtul cu oregano si boia. Zdrobesti fulgii de porumb cat mai marunt. Eu i-am pus intr-o punga si am dat cu sucitorul peste ei.
Tavalesti pieptul prin iaurtul condimentat si apoi prin fulgi, dupa care il asezi pe hartie de copt , intr-o tava.
Dai tava la cuptorul preincalzit la 170* C pentru 20 de minute.
Intre timp iti prepari salata. Eu am rupt cu mana frunzele, am turnat zeama de lamaie si am dat puff-urile de ulei, apoi am amestecat bine totul.