Pieptul de pui il feliezi transversal in portii groase de 1,5-2 cm.
Pieptul de pui il feliezi transversal in portii groase de 1,5-2 cm.
Presari putina sare.
Amesteci iaurtul cu oregano si boia. Zdrobesti fulgii de porumb cat mai marunt. Eu i-am pus intr-o punga si am dat cu sucitorul peste ei.
Tavalesti pieptul prin iaurtul condimentat si apoi prin fulgi, dupa care il asezi pe hartie de copt , intr-o tava.
Dai tava la cuptorul preincalzit la 170* C pentru 20 de minute.
Intre timp iti prepari salata. Eu am rupt cu mana frunzele, am turnat zeama de lamaie si am dat puff-urile de ulei, apoi am amestecat bine totul.
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii