Pentru inceput, se prepara pieptul sau pulpele dezosate.
Pentru inceput, se prepara pieptul sau pulpele dezosate. Se condimenteaza dupa gust si se gatesc in tigaia grill. Cand sunt gata, se taie fasii.
Se spala funzele de salata si se lasa sa se usuce.
Rosiile, ardeii si castravetii se spala si se taie in functie de preferinta. Eu le-am taiat astfel: rosiile in cuburi, la fel si ardeii iar castravetii in rondele, apoi in jumatate.
Ceapa se curata si se taie julien.
Intr-un bol larg, se rupe salata cu mana. Separat, se pun restul legumelor. Se condimenteaza cu sare dupa gust, apoi se pun peste salata.
Se amesteca usor cu mana, apoi se adauga zeama de lamaie, dupa gust. Se mai amesteca si se pun fasiile de carne. La final, se taie cubuletele telemeaua si se stropeste salata cu ulei de masline. Este minunata.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii