Salata de cruditati cu carne de pui

Pentru inceput, se prepara pieptul sau pulpele dezosate.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Salata de cruditati cu carne de pui

Ingrediente

  • 2 capatani salata verde creata
  • 2 rosii
  • 1/2 castravete lung
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras verde
  • 1 ceapa rosie
  • zeama de la jumatate lamaie
  • sare Himalaya
  • 50-80 g telemea de vaca
  • 50 g masline negre feliate
  • ulei de masline
  • piept sau pulpe dezosate de pui

Mod de preparare

Pentru inceput, se prepara pieptul sau pulpele dezosate. Se condimenteaza dupa gust si se gatesc in tigaia grill. Cand sunt gata, se taie fasii.

Se spala funzele de salata si se lasa sa se usuce.

Rosiile, ardeii si castravetii se spala si se taie in functie de preferinta. Eu le-am taiat astfel: rosiile in cuburi, la fel si ardeii iar castravetii in rondele, apoi in jumatate.

Ceapa se curata si se taie julien.

Intr-un bol larg, se rupe salata cu mana. Separat, se pun restul legumelor. Se condimenteaza cu sare dupa gust, apoi se pun peste salata.

Se amesteca usor cu mana, apoi se adauga zeama de lamaie, dupa gust. Se mai amesteca si se pun fasiile de carne. La final, se taie cubuletele telemeaua si se stropeste salata cu ulei de masline. Este minunata.

Pofta buna!

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Zmeurata de casa

Zmeurata de casa

Reteta de zmeurata de casa. Cum se face zmeurata de casa reteta de lichior de zmeura.

Zmeurata de casa
Paste cu vinete

Paste cu vinete

Reteta de paste cu vinete. Cum faci acasa paste cu vinete reteta simpla si delicioasa.

Paste cu vinete
Pandispan cu zmeura si mure

Pandispan cu zmeura si mure

Separam ouale.

Pandispan cu zmeura si mure