Intai se gatesc inelele de ceapa si pieptul de pui. Tai ceapa rondele si separi inelele.
Inelele de ceapa se trec prin smantana condimentata cu sare si piper apoi prin pesmet amestecat cu susan si se prajesc in ulei de masline pentru prajit. Se scot pe servetel de hartie ca sa absoarba excesul de ulei si se lasa la racit.
Pieptul de pui se taie cubulete si se caleste in putin unt condimentat cu sare, piper si boia iute.
Dupa ce legumele sunt spalate si tocate se amesteca si se asezoneaza dupa gust la final se adauga pieptul de pui si inelele de ceapa.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii