Intai se gatesc inelele de ceapa si pieptul de pui. Tai ceapa rondele si separi inelele.
Inelele de ceapa se trec prin smantana condimentata cu sare si piper apoi prin pesmet amestecat cu susan si se prajesc in ulei de masline pentru prajit. Se scot pe servetel de hartie ca sa absoarba excesul de ulei si se lasa la racit.
Pieptul de pui se taie cubulete si se caleste in putin unt condimentat cu sare, piper si boia iute.
Dupa ce legumele sunt spalate si tocate se amesteca si se asezoneaza dupa gust la final se adauga pieptul de pui si inelele de ceapa.
Pofta buna!
Incearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minuteIncearca o salata de legume proaspete cu crutoane crocante, perfecta pentru pranz sau cina. Reteta rapida, simpla si plina de...
Salata de legume proaspete cu crutoane – reteta simpla, rapida si sanatoasaIncearca aceasta reteta usoara de briose cu afine si faina integrala, perfecte pentru un mic dejun sanatos sau gustare. Fara...
Briose cu afine si faina integrala – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii