Mazarea si morcovul le fierb in apa cu sare cateva minute si le strecor.
Cartoful, ouale, castravetii si maslinele le taiem marunt, amestecam cu mazarea si morcov si le condimentam la gust, dupa care adaugam maioneza si amestecam bine; dupa care punem intr-o cutie care se inchide bine, si dam la rece pana la servire.
Cine doreste, taie ceapa verde bucatele si serveste cu salata -are un gust deosebit.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii