Mazarea si morcovul le fierb in apa cu sare cateva minute si le strecor.
Cartoful, ouale, castravetii si maslinele le taiem marunt, amestecam cu mazarea si morcov si le condimentam la gust, dupa care adaugam maioneza si amestecam bine; dupa care punem intr-o cutie care se inchide bine, si dam la rece pana la servire.
Cine doreste, taie ceapa verde bucatele si serveste cu salata -are un gust deosebit.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii