Coastele de miel portionate, se asezoneaza de sare si piper apoi se asază intr-o tava termorezistenta.
Coastele de miel porționate, se asezonează de sare și piper apoi se așază într-o tavă termorezistentă.
Din ulei, muștar, bere, vin și mirodenii se face un sos omogen, cu care se ung coastele.
Ceapa și usturoiul verde se curăță, toacă mărunt și se presară peste coastele aromatizate.
Ciupercile se curăță și li se scot codițele, se păstrează doar pălăriile pentru acest preparat.
Se pune în interiorul fiecărei pălării de ciupercă, puțin ulei de măsline, bacon-ul cubulețe și
cașcavalul ras.
Apoi se pun de jur, împrejurul coastelor aromatizate, împeună cu felii de lămâie, pentru a se obține aroma dulce-acrișoară.
Se acoperă tava și se dă la gătit cca. 6o minute la foc mediu, cca. 180 grade.
Apoi se descoperă și se mai lasă la copt, pentru a prinde crustă cca. 10 minute pe fiecare parte.
Spor și poftă bună!
Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcReteta de jeleu de zmeura. Cum faci jeleu de zmeura reteta fara conservanti.
Jeleu de zmeura
Comentarii
Adaugă comentariu