autor:

PanaCris

» » , , Retete de Pasti, Fripturi, Mancaruri cu carne

Coaste de miel si ciuperci umplute

Autor: PanaCris (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 mai 2020

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: PanaCris (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 mai 2020

Ingrediente
Coaste de miel cca. 2000 g,, Usturoi 4-5 căței,, Sare de mare aromatizată cu rozmarin, busuioc, cimbru, busuioc cca. 2 lingurițe,, Piper proaspăt măcinat,, Ulei de măsline cca. 3 linguri.,, Muștar 3 linguri,, Ulei de măsline 2 linguri,, Ceapă verde 4 fire,, Usturoi verde 4 fire,, Bere blondă cca. 500 ml,, Vin alb demisec cca. 350 ml,, Lămâie 1 bucată mare., Pentru ciuperci:, Ciuperci champignon cca. 500 g,, Kaiser cca. 100 g,, Cașcaval cca. 100 g,, Cimbru cca. 1 lingură,, Ulei de măsline 2 linguri.

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Coastele de miel porționate, se asezonează de sare și piper apoi se așază într-o tavă termorezistentă.

Din ulei, muștar, bere, vin și mirodenii se face un sos omogen, cu care se ung coastele.

Ceapa și usturoiul verde se curăță, toacă mărunt și se presară peste coastele aromatizate.

Ciupercile se curăță și li se scot codițele, se păstrează doar pălăriile pentru acest preparat.

Se pune în interiorul fiecărei pălării de ciupercă, puțin ulei de măsline, bacon-ul cubulețe și

cașcavalul ras.

Apoi se pun de jur, împrejurul coastelor aromatizate, împeună cu felii de lămâie, pentru a se obține aroma dulce-acrișoară.

Se acoperă tava și se dă la gătit cca. 6o minute la foc mediu, cca. 180 grade.

Apoi se descoperă și se mai lasă la copt, pentru a prinde crustă cca. 10 minute pe fiecare parte.

Spor și poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste de miel si ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de Pasti
Prajitura cu foi si ciocolata, bicolora

Prajitura cu foi si ciocolata, bicolora

Ciocolata, untul, zaharul si laptele se pun impreuna la foc si se amesteca continuu pana cand ciocolata

5 voturi    0 comentarii
2h
Retete de Pasti
Pasca traditionala

Pasca traditionala

Mai întâi de toate am frământat aluatul. Într-un castron încăpător

18 voturi    0 comentarii
2h
Retete de Pasti

Recomandari pentru tine si casa ta

3.5L Digital HingedLid

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • Coaste de miel cca. 2000 g,
  • Usturoi 4-5 căței,
  • Sare de mare aromatizată cu rozmarin
  • busuioc
  • cimbru
  • busuioc cca. 2 lingurițe,
  • Piper proaspăt măcinat,
  • Ulei de măsline cca. 3 linguri.,
  • Muștar 3 linguri,
  • Ulei de măsline 2 linguri,
  • Ceapă verde 4 fire,
  • Usturoi verde 4 fire,
  • Bere blondă cca. 500 ml,
  • Vin alb demisec cca. 350 ml,
  • Lămâie 1 bucată mare.
  • Pentru ciuperci:
  • Ciuperci champignon cca. 500 g,
  • Kaiser cca. 100 g,
  • Cașcaval cca. 100 g,
  • Cimbru cca. 1 lingură,
  • Ulei de măsline 2 linguri.

Raporteaza reteta

Retete
de PanaCris
Sandwich cald

Sandwich cald

Se încinge cuptorul. Se tapetează tava cu hârtie de pergament. Se aşează feliile de pâine în

12 voturi    6 comentarii
20 min
Sandviciuri
Legume la cuptor

Legume la cuptor

Se curata dovleceii, vinetele si ardeii. Se taie vinetele felii lungi si se dau cu sare. Dupa 10

5 voturi    5 comentarii
20 min
Retete vegetariene
Prăjitură cu gem şi nuci

Prăjitură cu gem şi nuci

Se topeşte untul, apoi se amestecă cu zahărul, zahărul vanilat, cu 3 ouă şi praful de copt

9 voturi    2 comentarii
55 min
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de Pasti

Cozonac Cozonac

Mai întâi pregătim maiaua. Într-un bol punem drojdia uscata, 2 linguri de zahar, 2 linguri de faina, 2 linguri de

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Retete de Pasti
Rulada cu bureti (opintici) Rulada cu bureti (opintici)

Intr-un vas se pun untura, smantana, praful de copt, oul, sarea, faina de grau si se framanta aluatul pana se dezlipeste de pe maini.

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Retete de Pasti
Pasca cu branza dulce