Coastele de miel portionate, se asezoneaza de sare si piper apoi se asază intr-o tava termorezistenta.
Coastele de miel porționate, se asezonează de sare și piper apoi se așază într-o tavă termorezistentă.
Din ulei, muștar, bere, vin și mirodenii se face un sos omogen, cu care se ung coastele.
Ceapa și usturoiul verde se curăță, toacă mărunt și se presară peste coastele aromatizate.
Ciupercile se curăță și li se scot codițele, se păstrează doar pălăriile pentru acest preparat.
Se pune în interiorul fiecărei pălării de ciupercă, puțin ulei de măsline, bacon-ul cubulețe și
cașcavalul ras.
Apoi se pun de jur, împrejurul coastelor aromatizate, împeună cu felii de lămâie, pentru a se obține aroma dulce-acrișoară.
Se acoperă tava și se dă la gătit cca. 6o minute la foc mediu, cca. 180 grade.
Apoi se descoperă și se mai lasă la copt, pentru a prinde crustă cca. 10 minute pe fiecare parte.
Spor și poftă bună!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii