Scoatem carnea de vita pe care am tinut-o in frigider o ora, ungem carnea pe toate partile cu ulei sare.
Scoatem carnea de vită pe care am ținut-o in frigider o oră, ungem carnea pe toate părtile cu ulei sare și piper o mai lăsăm 15 min la temperatura camerei.
Punem tigaia să fie incălzită si adăugăm carnea pe care o rumenim pe toate părțile până prinde o crustă, apoi o punem in cuptor și adaugăm zeama peste carne.
Punem pentru 30 min cu 180 de grade C sau cu termometru de carne cu interiorul să fie de 60-65 de grade C pt a o scoate gata făcută bine.
Scoatem când e gata, o acoperim cu o foaie de hărtie de copt și o lăsăm să se odihnească 15 min. Apoi o feliem cum vrem pt a o servi cu salate, in sandwich-uri.
Poftă bună!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii