Pulpele si zucchini se condimenteaza similar, in afara faptului ca la pui adaugam usturoiul zdrobit.
Pulpele si zucchini se condimenteaza similar, in afara faptului ca la pui adaugam usturoiul zdrobit iar la zucchini zeama de la jumatate de lamaie. Lingura de ulei se imparte la ambele preparate. De preferat este sa le tinem la marinat peste noapte, dar daca nu aveti timp este bine si de la 2h in sus.
Punem zucchini pe gratarul incalzit, iar puiul la tigaie. Intre timp intr-un litru de apa clocotita punem un cub de concentrat cu legume si il dizolvam bine.
Dupa ce puiul si zucchini sunt gata tocam cat mai marunt ceapa (merge si la robotul de bucatarie). Eu am pus ceapa in tigaia in care am prajit puiul pentru mai mult gust dar asta e optional. Daca doriti puteti lua o alta tigaie in care adaugati o lingura de ulei vegetal.
Se pune ceapa la calit, iar cand aceasta devine translucida adaugam vinul si putin din supa de legume. Dupa ce alcoolul s-a evaporat punem orezul in tigaie si lasam focul pe mediu spre mic amestecand constant. Completam cu supa de legume cand lichidul scade, iar daca mai e nevoie de lichid putem adauga putina apa.
Intre timp adaugam oregano, sare si piper iar cand orezul este gata putem gusta ca sa vedem daca mai trebuie vreun condiment. Stingem focul si adaugam untul impreuna cu parmezanul sau branza aleasa. Amestecam si este gata de servit!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii