Ingrediente
-4 bucati de piept de pui, -5 portocale, -1 lamaie, -1 lingurita sare, -1 lingurita rozmarin, -4 felii de paine, -50 gr unt
Dificultate: Medie | Timp: 1h
0 voturi
Mod de preparare
Se taie portocalele in jumatati si se stoarce zeama in tigaie peste carne, se taie lamaia in doua si se stoarce zeama peste carne, se adauga mai spre final si rozmarinul. Se fierbe pana scade zeama si ramane un sos caramelizat de la dulceata portocalelor, apoi se opreste focul.
Se pune o bucatica de unt intr-o tigaie si cand se topeste, se pun felii de paine neagra la prajit, se prajesc pe ambele parti, mai bine spus se rumenesc si se scot pe un servetel sa se inlature surplusul de grasime.
Pe un platou se asaza doua bucati de piept de pui si cateva bucati de paine prajita.
Sa aveti pofta, dragilor la un altfel de deliciu!