Ingrediente
Pulpă de miel 1 bucată,, Ulei de masline 1 lingură,, Oregano Delikat ½ linguriță,, Cimbrișor Delikat ½ linguriță,, Boia de ardei iute Delikat ½ linguriță,, Sare de mare,, Ciuperci champignon,, Bere 500 ml.
Dificultate: Medie | Timp: 1h 30 min
0 voturi
Mod de preparare
Apoi se asezonează cu mirodeniile, se adaugă ciupercile curățate, berea și se de la copt în cuptorul preîncins cca. 45 de minute la foc mic, acoperit.
De data asta am scos la înaintare, tigaia smălțuită din fontă, am fost foarte inspirată, carnea s-a gătit excelent.
După ce se verfică dacă este gătită carnea, se scoate folia și se mai lasă la rumenit cca. 5 minute pe fiecare parte.
Friptura se servește simplă cu adaos de salată sau garnitură de sezon.
Spor și poftă bună!