Pulpa de miel cu verdeturi

Pulpa de miel se cresteaza pe alocuri, se maseaza cu uleiul de masline si se pune la prajit intr-o tigaie.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie
Pulpa de miel cu verdeturi

Ingrediente

  • Pulpă de miel 1 bucată,
  • Ulei de masline 1 lingură,
  • Oregano Delikat ½ linguriță,
  • Cimbrișor Delikat ½ linguriță,
  • Boia de ardei iute Delikat ½ linguriță,
  • Sare de mare,
  • Ciuperci champignon,
  • Bere 500 ml.

Mod de preparare

Pulpa de miel se crestează pe alocuri, se masează cu uleiul de măsline și se pune la prăjit într-o tigaie, atât cât să se formeze o crustă.

Apoi se asezonează cu mirodeniile, se adaugă ciupercile curățate, berea și se de la copt în cuptorul preîncins cca. 45 de minute la foc mic, acoperit.

De data asta am scos la înaintare, tigaia smălțuită din fontă, am fost foarte inspirată, carnea s-a gătit excelent.

După ce se verfică dacă este gătită carnea, se scoate folia și se mai lasă la rumenit cca. 5 minute pe fiecare parte.

Friptura se servește simplă cu adaos de salată sau garnitură de sezon.

Spor și poftă bună!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin

Se curata, se spala se taie macroul in doua, inlaturand capul, coada si aripioarele.

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin
Salata de icre

Salata de icre

Reteta de salata de icre. Cum faci acasa salata de icre.

Salata de icre
Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor