autor:

kok miori

» » , , Fripturi, Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Bucatele de pasare cu legume si orez la cuptor

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 mai 2020

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 mai 2020

Ingrediente
copanele dupa numarul persoanelor 4-5, 2 cepe potrivite taiate marunt, 1 ardei gras mare, 400 gr fasole verde congelata, 4 rosii potrivite taiate cuburi, 500 gr de ciuperci din conserva, 4-5 bucati de usturoi, 1 + 1/2pahar de orez spalat, 2 morcovi curatati taiati cuburi, 2 + 1/2 pahar cu supa

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

1 vot

Mod de preparare

Intr-un vas care se poate folosi la cuptor si de asemeni de a praji in el fara sa se prinda alimentele, incalzim 2 -3 linguri de ulei de floarea soarelui si prajim copanelele pe care le-am condimentat putin pe o parte si cealalta. Dupa ce le-am prajit putin, le scoatem pe o farfurie.

In uleiul ramas incepem a praji legumele incepem cu morcovul si ceapa si pe rand amestecam restul inauntru-nu prajim mult -la urma adaugam orezul clatit si condimentam legumele cu paprica rosie si iute putin sare piper si doua fire de sofran care au fost dizolvate in doua linguri de apa. Amestecam totul bine si punem carnea deasupra si adaugam supa peste tot, dar sa nu acopere carnea.

Vasul cu toata compozitia vine transferat la cuptor incalzit la 200 de grade C, ptr 40 de minute.

Dupa 30 de minute daca vedeti ca aveti mult lichid puneti numai pe partea de jos ca sa usuce orezul si legumele.Totul trebuie sa fie rumenit usor si nu tare uscat.

Se serveste alaturi de o salata de frunze verzi sau castraveti murati .Este o mancare foarte delicioasa si usor de facut.

Pentru cei care sant vegani se poate pregati acest fel fara carne si supa folosind in locul ei ciuperci diferite si lichidul poate fi apa sau o supa de legume-lichidul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bucatele de pasare cu legume si orez la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Omleta cu de toate

Omleta cu de toate

Taiati rosia cubulete si o puneti intr-un bol,dupa taiati ardeiul gras si cel iute si ii puneti peste

1 vot    0 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tocana de cocosei americani

Tocana de cocosei americani

Se portioneaza cocoseii si se pun la fiert cu apa; se adauga cartofii taiati cuburi, gogonelele tocate,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

1 vot

Ingrediente

  • copanele dupa numarul persoanelor 4-5
  • 2 cepe potrivite taiate marunt
  • 1 ardei gras mare
  • 400 gr fasole verde congelata
  • 4 rosii potrivite taiate cuburi
  • 500 gr de ciuperci din conserva
  • 4-5 bucati de usturoi
  • 1 + 1/2pahar de orez spalat
  • 2 morcovi curatati taiati cuburi
  • 2 + 1/2 pahar cu supa

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

11 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

32 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

12 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
CONCURS CULINAR: Delicii culinare de vara
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Chec aperitiv Chec aperitiv

Se mixeaza ouale pana isi maresc volumul, apoi se adauga treptat faina amestecata cu praful de copt. Se adauga apoi ingredientele in

0 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Aperitive
Rulada de spanac cu branza Rulada de spanac cu branza

Pentru foaia de aluat batem spuma tare cele 3 albusuri cu un praf de sare. Separat amestecam spanacul (decongelat si stors foarte bine

1 vot    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Pisto