Se pune intr-un vas vinul, ceapa si usturoiul tocat, bulionul de gogosari, sarea, piperul, condimentele.
Se pune intr-un vas vinul, ceapa si usturoiul tocat, bulionul de gogosari, sarea, piperul, condimentele, chili, leusteanul tocat marunt si se amesteca.
Se pune jumatate din cantitate intr-o tava. Se adauga bucatile de carne si se toarna cealalta jumatate peste carne.
Se pune capac si se da tava la cuptor la foc potrivit pentru circa doua ore sau pana cand totul este gata.
Rata de tara fierbe mai greu ca rata de alimentara si de aceea trebuie sa stea mai mult la foc, sa iasa carnea buna si frageda.
Dupa care se scoate tava si se poate servi.
Sa aveti pofta si la pofta dragilor!
Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcReteta de jeleu de zmeura. Cum faci jeleu de zmeura reteta fara conservanti.
Jeleu de zmeura
Comentarii
Adaugă comentariu