Cotlete cu sos de mustar si rosii cherry

Se pune untul la topit in tigaia de fonta.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Cotlete cu sos de mustar si rosii cherry

Ingrediente

  • 3 cotlete de porc
  • 1/4 pachet de unt
  • 100 ml vin marsala
  • 5 catei de usturoi
  • 10 rosii cherry
  • 3 linguri de mustar
  • Cateva fire de cimbru
  • Sare, piper, boia dulce afumata

Mod de preparare

Se pune untul la topit in tigaia de fonta. Se inteapa usor cotletele cu varful la cutit pe ambele parti, astfel untul va patrunde in fibra lor si le va fragezi.

Se pun pun cotletele impreuna cu usturoiul nedecojit si rosiile cherry la prajit in tigaie.

Se condimenteaza cotletele cu sare ,piper si boia dulce afumata si prajesc in unt pe ambele parti 5 minute.

Dupa ce s-au rumenit putin cotletele, se adauga vinul si mustarul si se tin pe foc 5 minute ca sa se evapore alcoolul.

Se pune un capac la tigaie si se mai tin pe foc mic 5-8 minute. Se servesc cotletele calde alaturi de sosul rezultat la gatire.

Pofta buna !

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Mancare de stevie

Mancare de stevie

Reteta de mancare de stevie. Mancare de stevie reteta simpla si delicioasa. Cum se face mancarea de stevie. Retete cu stevie.

Mancare de stevie
Salata de cartofi cu smantana

Salata de cartofi cu smantana

Reteta de salata de cartofi cu smantana. Salata de cartofi cu smantana si usturoi reteta simpla. Retete de salata de cartofi....

Salata de cartofi cu smantana
Pasca poloneza

Pasca poloneza

Pasca poloneza
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor