Ingrediente
3 cotlete de porc, 1/4 pachet de unt, 100 ml vin marsala, 5 catei de usturoi, 10 rosii cherry, 3 linguri de mustar, Cateva fire de cimbru, Sare, piper, boia dulce afumata
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
0 voturi
Mod de preparare
Se pune untul la topit in tigaia de fonta. Se inteapa usor cotletele cu varful la cutit pe ambele parti, astfel untul va patrunde in fibra lor si le va fragezi.
Se pun pun cotletele impreuna cu usturoiul nedecojit si rosiile cherry la prajit in tigaie.
Se condimenteaza cotletele cu sare ,piper si boia dulce afumata si prajesc in unt pe ambele parti 5 minute.
Dupa ce s-au rumenit putin cotletele, se adauga vinul si mustarul si se tin pe foc 5 minute ca sa se evapore alcoolul.
Se pune un capac la tigaie si se mai tin pe foc mic 5-8 minute. Se servesc cotletele calde alaturi de sosul rezultat la gatire.
Pofta buna !