Cotlete cu sos de mustar si rosii cherry

Se pune untul la topit in tigaia de fonta.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Cotlete cu sos de mustar si rosii cherry

Ingrediente

  • 3 cotlete de porc
  • 1/4 pachet de unt
  • 100 ml vin marsala
  • 5 catei de usturoi
  • 10 rosii cherry
  • 3 linguri de mustar
  • Cateva fire de cimbru
  • Sare, piper, boia dulce afumata

Mod de preparare

Se pune untul la topit in tigaia de fonta. Se inteapa usor cotletele cu varful la cutit pe ambele parti, astfel untul va patrunde in fibra lor si le va fragezi.

Se pun pun cotletele impreuna cu usturoiul nedecojit si rosiile cherry la prajit in tigaie.

Se condimenteaza cotletele cu sare ,piper si boia dulce afumata si prajesc in unt pe ambele parti 5 minute.

Dupa ce s-au rumenit putin cotletele, se adauga vinul si mustarul si se tin pe foc 5 minute ca sa se evapore alcoolul.

Se pune un capac la tigaie si se mai tin pe foc mic 5-8 minute. Se servesc cotletele calde alaturi de sosul rezultat la gatire.

Pofta buna !

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci
Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun
Salata cu paste, piept de pui si porumb

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Salata cu paste, piept de pui si porumb
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise