Reteta de cotlete inabusite in unt, cu vin marsala, rosii cherry si usturoi.
Se pune untul la topit in tigaia de fonta. Se inteapa usor cotletele cu varful la cutit pe ambele parti, astfel untul va patrunde in fibra lor si le va fragezi.
Se pun pun cotletele impreuna cu usturoiul nedecojit si rosiile cherry la prajit in tigaie.
Se condimenteaza cotletele cu sare, piper si boia dulce afumata si prajesc in unt pe ambele parti 5 minute.
Dupa ce s-au rumenit putin cotletele, se adauga vinul si se mai tin pe foc 5 minute.
Se pune un capac la tigaie si se mai tin pe foc mic 8-10 minute.
Pofta buna !

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii