Cotlete inabusite in unt, cu vin marsala, rosii cherry si usturoi

Reteta de cotlete inabusite in unt, cu vin marsala, rosii cherry si usturoi.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Cotlete inabusite in unt, cu vin marsala, rosii cherry si usturoi

Ingrediente

  • 3 cotlete de porc
  • ½ pachet de unt
  • 100 ml vin marsala
  • 5 catei de usturoi
  • 10 rosii cherry
  • cateva fire de cimbru
  • sare, piper, boia dulce afumata

Mod de preparare

Se pune untul la topit in tigaia de fonta. Se inteapa usor cotletele cu varful la cutit pe ambele parti, astfel untul va patrunde in fibra lor si le va fragezi.

Se pun pun cotletele impreuna cu usturoiul nedecojit si rosiile cherry la prajit in tigaie.

Se condimenteaza cotletele cu sare, piper si boia dulce afumata si prajesc in unt pe ambele parti 5 minute.

Dupa ce s-au rumenit putin cotletele, se adauga vinul si se mai tin pe foc 5 minute.

Se pune un capac la tigaie si se mai tin pe foc mic 8-10 minute.

Pofta buna !

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Dobos (mic)

Tort Dobos (mic)

Tort Dobos (mic)
Iahnie de fasole

Iahnie de fasole

Se spala fasolea, apoi se pune in apa rece, la hidratat.

Iahnie de fasole
Prajitura cu mere si bezea

Prajitura cu mere si bezea

Prajitura cu mere si bezea
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor