Taiem varfurile aripioarelor, dupa care le taiem in 2.
Taiem varfurile aripioarelor, dupa care le taiem in 2.
Punem aripioare intr-un vas, adaugam 1 lingura ulei, 1 lingurita mustar, 1 catel de usturoi pisat, condimente dupa gust.
Amestecam bine cu mainele, acoperim cu o folie si lasam deoparte 30 min.
Le asezam in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul incalzit 30 min, intorcandu-le pentru a se rumeni pe ambele parti.
Intre timp am pregatit glazura, intr-un ibric am adaugat 1 lingurita mustar,mierea de albine, otetul de mere, 2 linguri de ulei, catelul de usturoi pisat, putina sare.
Lasam sa dea un clocot si lasam sa se raceasca.
Cand carnea era bine patrunsa si putin rumena, am scos tava,,am pensulat aripioarele pe ambele parti.
Transferam aripioarele pe gratarul de la cuptor, introducem pe treapta din mijloc, dedesubt punem o tava cu hartie de copt.
Lasam cca. 10 min pana ce se rumenesc frumos.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii