autor:

Burcea_Vasilica

» » , , Retete de Pasti, Fripturi, Mancaruri cu carne

Pulpe de rata cu ciuperci brune si vin Marsala

Autor: Burcea_Vasilica (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Franta


    Reteta postata pe: 07 mai 2020

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Burcea_Vasilica (Chef de cuisine)   
Specific:  

Franta


Reteta postata pe: 07 mai 2020

Ingrediente
7 ciocanele de pui, 600 gr ciuperci Champignon brune, 4 catei usturoi, 1 lingura unt, 3 linguri ulei de masline, 250 ml vin Marsala, 1.5 lingurita sare, 0.5 lingurita piper, Varf de cutit piper Cayenne, 0.5 lingurita boia dulce, 3 crengute de patrunjel proaspat, 3 crengute cimbru

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se tapeteaza cu un servet de bucatarie absorbant pulpele de rata ca sa se elimine excesul de apa, deoarece astfel se vor rumeni mai frumos.

Intr-o cratita pentru sotat se pune la incins uleiul de masline.

Se condimenteaza cu sare si piper proaspat macinat si se frig ca sa prinda crusta aurie.

Se curata si se taie ciupercile si usturoiul.

Dupa ce s-au rumenit pulpele de rata se adauga ciupercile, alaturi de usturoiul fin tocat, sare , piper proaspat macinat, boiaua dulce afumata, piperul Cayenne si cateva crengute de cimbru si se amesteca bine.

Se adauga vinul Marsala si se lasa la gatit pana se evapora alcoolul.

Se pune apoi capacul si se mai gateste la foc mic circa 35 de minute.

La final, inainte de servire, se presara patrunjel verde tocat marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de rata cu ciuperci brune si vin Marsala" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de Pasti
Pasca

Pasca

Se pune faina intr-un castron si se amesteca cu untura sau cu margarina ( depinde ce se foloseste).

1 vot    0 comentarii
40 min
Retete de Pasti
Pulpe de curcan la cuptor

Pulpe de curcan la cuptor

Intr-un vas amestecam condimentele cu apa, vinul si laptele, adaugam pulpele spalate. Dam vasul

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Retete de Pasti

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    cornel , 13 mai 2020

    Toate bune si frumoase, dar ... din ingrediente lipsesc pulpele de rata.

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 7 ciocanele de pui
  • 600 gr ciuperci Champignon brune
  • 4 catei usturoi
  • 1 lingura unt
  • 3 linguri ulei de masline
  • 250 ml vin Marsala
  • 1.5 lingurita sare
  • 0.5 lingurita piper
  • Varf de cutit piper Cayenne
  • 0.5 lingurita boia dulce
  • 3 crengute de patrunjel proaspat
  • 3 crengute cimbru

Raporteaza reteta

Retete
de Burcea_Vasilica
Prajitura pufoasa cu mere si suc de mandarine

Prajitura pufoasa cu mere si suc de mandarine

Se separa ouale. Se bat albusurile cu un varf de cutit de sare pana se dubleaza in volum. Se freaca

6 voturi    0 comentarii
40 min
Retete de Craciun
Cartofi boieresti cu sunculita afumata

Cartofi boieresti cu sunculita afumata

Se curata, se spala si se taie cartofii cubulete. Se spala, se curata si se taie fasii ardeiul

4 voturi    0 comentarii
1h
Retete de Craciun
Ciocanele de cocos in vin rosu cu ciuperci si masline

Ciocanele de cocos in vin rosu cu ciuperci si masline

Intr-o cratita de fonta se sigileaza ciocanelele de cocos in doua linguri de ulei de masline. Se

1 vot    2 comentarii
1h 50 min
Retete de Craciun
Fara foto

cornel

Toate bune si frumoase, dar ... din ingrediente lipsesc pulpele de rata.

Adauga reteta
Adauga articol
CONCURS CULINAR: Delicii culinare de vara
Retete

din Retete de Pasti

Pasca fara aluat Pasca fara aluat

Se mixeaza ouale bine, se adauga zaharul, zaharul vanilat. Se mixeaza pana se topeste zaharul, adaugi untul moale-topit, mixezi sa se

0 voturi    0 comentarii
1h
Retete de Pasti
Cozonac Cozonac

Mai întâi pregătim maiaua. Într-un bol punem drojdia uscata, 2 linguri de zahar, 2 linguri de faina, 2 linguri de

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Retete de Pasti
Croissante