Se tapeteaza cu un servet de bucatarie absorbant pulpele de rata ca sa se elimine excesul de apa.
Se tapeteaza cu un servet de bucatarie absorbant pulpele de rata ca sa se elimine excesul de apa, deoarece astfel se vor rumeni mai frumos.
Intr-o cratita pentru sotat se pune la incins uleiul de masline.
Se condimenteaza cu sare si piper proaspat macinat si se frig ca sa prinda crusta aurie.
Se curata si se taie ciupercile si usturoiul.
Dupa ce s-au rumenit pulpele de rata se adauga ciupercile, alaturi de usturoiul fin tocat, sare , piper proaspat macinat, boiaua dulce afumata, piperul Cayenne si cateva crengute de cimbru si se amesteca bine.
Se adauga vinul Marsala si se lasa la gatit pana se evapora alcoolul.
Se pune apoi capacul si se mai gateste la foc mic circa 35 de minute.
La final, inainte de servire, se presara patrunjel verde tocat marunt.
Se curata, se spala si se taie cartofii cubulete.
Cartofi boieresti cu sunculita afumataSpalam cartofii, îi intepam din loc in loc cu furculita și-i bagam la cuptor, la copt.
Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca
Comentarii
Adaugă comentariu