Se tapeteaza cu un servet de bucatarie absorbant pulpele de rata ca sa se elimine excesul de apa.
Se tapeteaza cu un servet de bucatarie absorbant pulpele de rata ca sa se elimine excesul de apa, deoarece astfel se vor rumeni mai frumos.
Intr-o cratita pentru sotat se pune la incins uleiul de masline.
Se condimenteaza cu sare si piper proaspat macinat si se frig ca sa prinda crusta aurie.
Se curata si se taie ciupercile si usturoiul.
Dupa ce s-au rumenit pulpele de rata se adauga ciupercile, alaturi de usturoiul fin tocat, sare , piper proaspat macinat, boiaua dulce afumata, piperul Cayenne si cateva crengute de cimbru si se amesteca bine.
Se adauga vinul Marsala si se lasa la gatit pana se evapora alcoolul.
Se pune apoi capacul si se mai gateste la foc mic circa 35 de minute.
La final, inainte de servire, se presara patrunjel verde tocat marunt.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii