Copanelele de pui le spalam, le crestam un pic si le asezam intr-un vas.
Copanelele de pui le spalam, le crestam un pic si le asezam intr-un vas.
Amestecam condimente dupa gust cu berea, usturoiul pisat si adaugam peste carne, amestecam bine si acoperim cu o folie, dam la rece 30 min.
Intre timp amestecam fulgi de porumb cu cascavalul dat prin razatoare.
Pe un platou adaugam faina.
Amestecam ouale cu un praf de sare si piper.
Trecem copanelele prin faina, ou, amestecul de fulgi, faina si le prajim in baie de ulei incins pe ambele parti la foc mediu.
Eu am folosit friteuza.
Le scoatem pe un servetel absorbant.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii