Reteta de aluat cu branza de vaci. Aluat cu branza de vaci reteta simpla si rapida. Aluat pentru placinte sarate, pateuri, saratele, pogacele, rulouri sau cornulete sarate. Retete de aluat cu branza de vaci.
Reteta de aluat cu branza de vaci este una dintre preferatele mele. Se prepara usor, din ingrediente simple si rezultatul este grozav. Am preparat cu el saratele, placinte sarate, pateuri cu carne, rulouri cu branza, etc.
Se pune intr-un bol branza de vaci, untura moale (nu topita) si sarea. Se omogenizeaza bine, apoi se adauga faina, mai bine de jumatate din cantitate si se amesteca cu lingura. Apoi se pune restul de faina pe blatul de lucru, se rastoarna compozitia din bol si se framanta doar pana cand incorporam restul de faina, nu mai mult.
Se pune aluatul obtinut intr-o folie alimentara sau intr-o punga si se lasa la frigider peste noapte.
Apoi se poate folosi la preparatul dorit.
Este un aluat minunat, fraged, foietat, care nu este cu nimic mai prejos decat un aluat foietaj veritabil.
Incercati si voi reteta de aluat cu branza de vaci, va asigur ca va deveni preferatul vostru. Spor la treaba!
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii