Reteta de saratele rapide din foietaj. Cum faci acasa reteta de saratele rapide din foietaj.
Reteta de saratele rapide din foietaj ma salveaza mereu cand se anunta musafiri. Sunt gustoase, se fac simplu, rapid si sunt mereu apreciate.
Nu avem decat sa intindem putin aluatul cu sucitorul ( pentru ca al meu era destul de gros) si sa-l transferam pe o harie de copt, in tava. Il taiem apoi cu o ruleta zimtata, ungem suprafata cu oul batut cu putina sare si presaram seminte. Eu am avut la indemana seminte de susan albe si negre, dar puteti presara mac, chimen sau chiar branza sarata data pe razatoarea fina. In acest caz, nu mai puneti sare in ou.
Coacem saratelele la 200 de grade C pana se rumenesc frumos deasupra. Simplu, nu-i asa? Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii