Intr-un castron se pun oul, sarea, iaurtul, untul, zaharul, zaharul vanilat si plicul de Finesse cu lamaie.
Fursecuri cu iaurt si aroma de lamaie decorate cu royal icingSe cern 500 g faina intr-un vas mare.
Cozonaci bicolori umpluti cu rahat, nuci si stafidePunem prunele la hidratat in apa calduta cu esenta de rom, pentru circa 30 de minute, apoi le punem la scurs.
Iepurasi de pasca cu prune uscate si rodieRasfata-i pe cei dragi cu o pasca poloneza cu ciocolata - o rețeta simpla si delicioasa care ii va cuceri de la prima...
Pasca poloneza cu ciocolata - reteta simpla si delicioasaSe pune faina intr-un vas, peste faina in care se amesteca praful de copt, sare,cacao si zaharul, se pune untul la...
Pasca cu branza dulce si aluat cu cacaoAnul acesta am pregatit pasca impletita cu branza dulce.
Pasca impletitaIn recipientul masinii de paine se pun: laptele, faina cernuta, sarea, zaharul, ouae, untul si drojdia.
Paine dulce cu stafideReteta de cozonac fara framantare. Cozonac fara framantare reteta simpla si delicioasa. Cum faci acasa cozonac fara framantare.
Cozonac fara framantareAluat-intr-un bol adaugam smantana la temperatura camerei, zaharul, drojdia, untul topit si racit, amestecam bine si lasam 5...
Pasca traditionalaPentru aluat: se pune faina in bolul robotului de bucatarie, impreuna cu sarea si chimenul.
Cosulete cu crema de branza si leurdaAluatul l-am facut la masina de paine, iar ingredientele au fost puse in cuva masinii in ordinea scrisa mai sus.
Cozonac cu caramel, nuci si arahide prajitePentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiatePentru aluat: se da margarina rece pe razuitoare, se amesteca impreuna cu putina faina.
Placinta taraneascaPregatim aluatul.
Cialzons cu fructe~Caramele cu dragosteAmestecam faina cu zaharul si sarea pe o suprafata de lucru cat mai rece posibil.
Inimioare pline de savoareSe pregateste aluatul din faina framantata cu apa calduta in care am dizolvat drojdia.
Strudele romantice cu gutui si mereIntr-un castron mare vom amesteca faina, berea, uleiul, sarea si drojdia uscata.
Pizza RegalaPentru aluat: se amesteca untul sau margarina cu faina.
Tarta de primavaraIntai pregatim aluatul-eu l-am pregatit la mixer ptr ca trebuie bine framantat.
Rulouri de pita cu zacusca si branza galbenaAluatul il pregatim de cu seara.
Placinte cu visine -din compot sau congelateLaptele se incalzeste usor si se amesteca cu zaharul si zaharul vanilat pana acestea se topesc.
Placinte cu dulceata de caise si migdale prajiteIntr-un bol punem faina, facem pe mijloc loc si turnam uleiul si sarea si praful de copt.
Pateuri cu branza vegetalaIntr-un vas adanc se amesteca margarina, data pe razatoarea mare.
Saleuri de casaZilele trecute am pregatit cateva tarte umplute cu amestec de carne.
Tarte de CraciunIn asteptarea lui Mos Craciun, am pregatit un sac delicios cu mere.
Sacul lui Mos CraciunUmplutura: Mai intai se prepara umplutura deoarece dovleacul necesita mai mult timp la calit.
Placinta aromata de toamnaReteta aceasta poate fi adaptata cu usurinta ca fiind si un produs de post.
CinnabonLasi aluatul la dezghetat la temperatura camerei.
Tarta RapsodiaIntr-o craticioara se pune untul, zaharul, laptele si se topesc pe bain marie.
Prajitura BudapestaIntai pregatim legumele.
Tarta cu legume si branza de capraO prajitura delicioasa care a umplut bucataria cu un soi de parfum de toamna amestecat cu aroma de turta dulce.
Prajitura cu cereale, miere si scortisoaraIntr-un castron mai mare, se amesteca branza rasa impreuna cu zaharul, zaharul pudra vanilat si galbenusurile.
Prajitura cu branza si stafideSe lasa aluatul la dezghetat la temperatura camerei.
Tarta cu mere si aluat foietajO reteta de post de placinta cu mere si aluat fraged.
Placinta cu mere si aluat de casaIn laptele caldut dizolvam drojdia proaspata, impreuna cu zaharul si o lingura de faina.
Mosocoarna - Placinta cu pruneKulajul este un desert foarte gustos si aromat.
Kulaj -rulouri cu nuca si branza insiropateSe scoate aluatul de foietaj din congelator si se lasa sa se dezghete.
Cornulete cu foietaj si magiunIntr-un bol, se amesteca toate ingredientele treptat.
Saratele usoare veganeSe spala zmeura si se lasa intr-o strecuratoare, pentru a se scurge de apa.
Chec cu zmeura si glazura de ciocolata albaFaina, sarea, oul si untul taiat bucatele se pun intr-un castron.
Tarta cu dovlecel si branzaFaina, zaharul, zaharul vanilat, sarea, oul si untul taiat bucatele se pun intr-un castron.
Tarta cu branza si piersiciAroma acestor cornuri este aroma Greciei.
Cornuri cu ouzo si stafidePunem faina cu sare si unt/margarina in bol si amestecam bine.
Pogacele din aluat de pizza
Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise