Se pun intr-un castron toate ingredientele.
Se pun într-un castron toate ingredientele, borșul, uleiul, drojdia, zahărul vanilat, se încorporează făina cât cuprinde și amestecăm bine totul până nu se mai lipește de mâini. Aluatul astfel format se pune în folie alimentară și se dă la frigider pentru 3-4 ore. Între timp curățăm dovleacul de semințe, radem coaja și îl dăm pe razătoare. Călim dovleacul, adăugând zahărul vanilat, zahărul scorțișoară și zahărul rom. După cele 3-4 ore luam aluatul de la frigider, īl împărțim în 2 părți. Întinde prima foaie, o punem în tavă tapetată cu hârtie copt și punem foaia de plăcintă înțepând-o cu furculița din loc în loc. Adăugăm compoziția de dovleac, apoi întindem cea de-a 2-a foaie de aluat și o punem deasupra înțepând-o de asemenea din loc în loc. Se dă la cuptor pentru 45-50 minute, până trece testul scobitoarea. După ce se răcește se pudrează cu zahăr pudră.
Poftă bună!
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatPrajitura cu foi de napolitana si crema de cacao. Un desert fara coacere, usor de facut, perfect pentru orice ocazie....
Prajitura cu foi de napolitana si crema de cacao . Un desert fara coacere, delicios si usor de facutDescopera o reteta rapida, economica si delicioasa de tocanita simpla de vinete. Perfecta pentru o masa sanatoasa, aceasta...
Tocanita simpla de vinete. Reteta rapida, economica si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii