Legumele se toaca si se prajesc.
Legumele se toaca și se prăjesc pe rând in tigaie.
Ceapa se calește ultima și când este ușor sticloasa, se adauga rosiile si se lasă sa fiarba.
Ulterior, se adauga restul legumelor amestecând ușor. Se mai lasă pe foc 10 minute și se orneaza cu pătrunjelul tocat.
Opțional: se poate servi cu piure și o pulpa de pui dezosata la gratar. ( vezi poza )
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii