Legumele se toaca si se prajesc.
Legumele se toaca și se prăjesc pe rând in tigaie.
Ceapa se calește ultima și când este ușor sticloasa, se adauga rosiile si se lasă sa fiarba.
Ulterior, se adauga restul legumelor amestecând ușor. Se mai lasă pe foc 10 minute și se orneaza cu pătrunjelul tocat.
Opțional: se poate servi cu piure și o pulpa de pui dezosata la gratar. ( vezi poza )
Se rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.
Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanacReteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii