autor:

kok miori

» » , , , Aluaturi si Foietaje, Aperitive, Aperitive cu brinza, Retete de post

Pateuri cu branza vegetala

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 ianuarie 2018

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 ianuarie 2018

Ingrediente
Aluat:, 500 gr de faina, 1/2 pahar de ulei, 1 lingurita praf de copt, 1 lingurita de sare, 3/4 pahar de apa, , ptr umplutura, 300 gr de branza pe baza de ulei de cocus in stil Vega ca branza galbena, 100 gr de masline verzi fara samburi, 1 ceapa taiata cuburi, putin zaatar, putin susan

Dificultate: Redusa Timp: 1h 15 min

1 vot

Mod de preparare

Intr-un bol punem faina, facem pe mijloc loc si turnam uleiul si sarea si praful de copt si incepem sa amestecam, dupa care adaugam apa pana se formeaza un aluat fraged pe care il lasam sa se odihneasca jumatate de ora.

Pregatim umplutura

Intr-un bol desfacem branza cu un blender mot -cand este sfaramata, adaugam ceapa si maslinele si de asemenea dam gust cu putin piper si zaatar.

Pe o planseta, taiem aluatul in fasii pe care le intindem bine sa fie subtiri, impartim in dreptunghiuri si in fiecare dreptunghi punem 2 lingurite de umplutura, le lipim si le punem pe tava acoperita cu hartie de copt. Le udam cu putin lapte de migdale si le presaram cu susan.

Le coacem la 180 de grade C, timp de 20-25 de minute pana sunt rumenite.

Sunt foarte gustoase caldute, dar si reci.

Dupa ce le-am pregatit, in loc de copt, putem sa le prajim in ulei incins.

Din resturile de aluat se pot face saratele crocante.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu branza vegetala" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de post
MANCARE DE MAZARE CU CARNE

MANCARE DE MAZARE CU CARNE

Pipotele si inimioarele se curata bine,se spala si se fierb bine.Atentie sa se ia spuma. Ceapa tocata

31 voturi    11 comentarii
40 min
Retete de post
Pilaf de orez cu gust de ciuperci

Pilaf de orez cu gust de ciuperci

Fierbem ciupercile in putina apa cu sare, condimente si o foaie de dafin. Taiem ardeii julien, ceapa

0 voturi    0 comentarii
30 min
Retete de post

Recomandari pentru tine si casa ta

Pro 200 Wet & Dry

- 45 %
199.99 lei
109.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

1 vot

Ingrediente

  • Aluat:
  • 500 gr de faina
  • 1/2 pahar de ulei
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 lingurita de sare
  • 3/4 pahar de apa
  • ptr umplutura
  • 300 gr de branza pe baza de ulei de cocus in stil Vega ca branza galbena
  • 100 gr de masline verzi fara samburi
  • 1 ceapa taiata cuburi
  • putin zaatar
  • putin susan

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

10 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

31 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

10 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de post

Placinta cu dovleac Placinta cu dovleac

Aluatul: Se pun toate ingredientele intr-un castron, se incorporeaza faina cat cuprinde si amestecam bine sa nu se mai lipeasca de

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Briose cu ciocolata (GlutenFree) Briose cu ciocolata (GlutenFree)

Mod de preparare: 1. Încălzește cuptorul la 180 grade Celsius. 2. Într-un vas pune făina fără gluten, bicarbonatul,

1 vot    0 comentarii
1h
Delicii de post de la bloggeri
Cartofi copti cu fenicul