autor:

kok miori

» » , , , Aluaturi si Foietaje, Aperitive, Aperitive cu brinza, Retete de post

Pateuri cu branza vegetala

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 ianuarie 2018

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 ianuarie 2018

Ingrediente
Aluat:, 500 gr de faina, 1/2 pahar de ulei, 1 lingurita praf de copt, 1 lingurita de sare, 3/4 pahar de apa, , ptr umplutura, 300 gr de branza pe baza de ulei de cocus in stil Vega ca branza galbena, 100 gr de masline verzi fara samburi, 1 ceapa taiata cuburi, putin zaatar, putin susan

Dificultate: Redusa Timp: 1h 15 min

1 vot

Mod de preparare

Intr-un bol punem faina, facem pe mijloc loc si turnam uleiul si sarea si praful de copt si incepem sa amestecam, dupa care adaugam apa pana se formeaza un aluat fraged pe care il lasam sa se odihneasca jumatate de ora.

Pregatim umplutura

Intr-un bol desfacem branza cu un blender mot -cand este sfaramata, adaugam ceapa si maslinele si de asemenea dam gust cu putin piper si zaatar.

Pe o planseta, taiem aluatul in fasii pe care le intindem bine sa fie subtiri, impartim in dreptunghiuri si in fiecare dreptunghi punem 2 lingurite de umplutura, le lipim si le punem pe tava acoperita cu hartie de copt. Le udam cu putin lapte de migdale si le presaram cu susan.

Le coacem la 180 de grade C, timp de 20-25 de minute pana sunt rumenite.

Sunt foarte gustoase caldute, dar si reci.

Dupa ce le-am pregatit, in loc de copt, putem sa le prajim in ulei incins.

Din resturile de aluat se pot face saratele crocante.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu branza vegetala" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de post
Snitele din soia de post

Snitele din soia de post

Se pun felile de soia la fiert intr-o oala cu sare se lasa la fiert 30 minte apoi se scot intr-o

56 voturi    13 comentarii
1h
Retete de post
Ardei prajiti in sos de rosii

Ardei prajiti in sos de rosii

---Ardei ai prajim pe ambele parti in ulei incins dupa care ai asezam pe un platou ,ai presaram cu

15 voturi    5 comentarii
30 min
Retete de post

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

1 vot

Ingrediente

  • Aluat:
  • 500 gr de faina
  • 1/2 pahar de ulei
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 lingurita de sare
  • 3/4 pahar de apa
  • ptr umplutura
  • 300 gr de branza pe baza de ulei de cocus in stil Vega ca branza galbena
  • 100 gr de masline verzi fara samburi
  • 1 ceapa taiata cuburi
  • putin zaatar
  • putin susan

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

11 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

31 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

11 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de post

Bolognez vegan Bolognez vegan

Intai pregatim lintea-o clatim si o fierbem aparte aproximativ jumatate de ora -ea trebuie sa fie al dente. Intr-o cratita lata, dar

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pilaf cu sos de ciuperci (de post) Pilaf cu sos de ciuperci (de post)

Pentru perioada Postului va propun pilaf cu sos de ciuperci si salata de varza alba si rosie. Este o mancare de Post, satioasa si sanatoasa. Mod

2 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Delicii de post de la bloggeri
Legume sotate