autor:

kok miori

» » , , , Aluaturi si Foietaje, Aperitive, Aperitive cu brinza, Retete de post

Pateuri cu branza vegetala

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 ianuarie 2018

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 ianuarie 2018

Ingrediente
Aluat:, 500 gr de faina, 1/2 pahar de ulei, 1 lingurita praf de copt, 1 lingurita de sare, 3/4 pahar de apa, , ptr umplutura, 300 gr de branza pe baza de ulei de cocus in stil Vega ca branza galbena, 100 gr de masline verzi fara samburi, 1 ceapa taiata cuburi, putin zaatar, putin susan

Dificultate: Redusa Timp: 1h 15 min

1 vot

Mod de preparare

Intr-un bol punem faina, facem pe mijloc loc si turnam uleiul si sarea si praful de copt si incepem sa amestecam, dupa care adaugam apa pana se formeaza un aluat fraged pe care il lasam sa se odihneasca jumatate de ora.

Pregatim umplutura

Intr-un bol desfacem branza cu un blender mot -cand este sfaramata, adaugam ceapa si maslinele si de asemenea dam gust cu putin piper si zaatar.

Pe o planseta, taiem aluatul in fasii pe care le intindem bine sa fie subtiri, impartim in dreptunghiuri si in fiecare dreptunghi punem 2 lingurite de umplutura, le lipim si le punem pe tava acoperita cu hartie de copt. Le udam cu putin lapte de migdale si le presaram cu susan.

Le coacem la 180 de grade C, timp de 20-25 de minute pana sunt rumenite.

Sunt foarte gustoase caldute, dar si reci.

Dupa ce le-am pregatit, in loc de copt, putem sa le prajim in ulei incins.

Din resturile de aluat se pot face saratele crocante.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu branza vegetala" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de post
Taietei picanti cu ciuperci

Taietei picanti cu ciuperci

Curatam ciupercile si le feliem. Incingem uleiul de masline si rumenim feliile de ciuperci pe ambele

8 voturi    2 comentarii
20 min
Retete de post
Castane la cuptor

Castane la cuptor

Prepararea castanelor este foarte simpla.Avem nevoie de castane de aceeasi dimensiune si un cutit

15 voturi    3 comentarii
30 min
Retete de post

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

1 vot

Ingrediente

  • Aluat:
  • 500 gr de faina
  • 1/2 pahar de ulei
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 lingurita de sare
  • 3/4 pahar de apa
  • ptr umplutura
  • 300 gr de branza pe baza de ulei de cocus in stil Vega ca branza galbena
  • 100 gr de masline verzi fara samburi
  • 1 ceapa taiata cuburi
  • putin zaatar
  • putin susan

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

11 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

31 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

11 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de post

Tocana de galbiori Tocana de galbiori

Se curata ceapa, se toaca si se pune la prajit cu putin ulei. Cand ceapa este translucida, se adauga gogosarul taiat fideluta si se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Saramura de macrou Saramura de macrou

Peştii se eviscerează, dar se lasă cu tot cu cap. Se ung cu puţin ulei, se presară cu sare şi piper din belşug şi se pun

0 voturi    0 comentarii
1h
Delicii sanatoase de la bloggeri
Tocanita de ceapa