autor:

kok miori

» » , , , Aluaturi si Foietaje, Aperitive, Aperitive cu brinza, Paste si pizza

Rulouri de pita cu zacusca si branza galbena

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 februarie 2018

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 februarie 2018

Ingrediente
1 kg de faina ptr paine-contine mai mult gluten, 2 linguri zahar, 2 linguri drojdie uscata sau 50 gr drojdie proaspata, 1/2 pahar de ulei de masline, 500 ml de apa calduta, 1 lingurita de sare, ptr umplutura, 400 gr de branza galbena rasa marunt, 1 borcan de zacusca, masline, ceapa-sau ce mai doriti

Dificultate: Redusa Timp: 1h 45 min

1 vot

Mod de preparare

Intai pregatim aluatul-eu l-am pregatit la mixer ptr ca trebuie bine framantat.

Am pus faina, drojdia uscata, zaharul si uleiul si am pornit mixerul sa amestece ingredientele; adaugam treptat apa si la urma sarea si lasam sa framante 10 minute pana aluatul se desparte de oala-il ungem cu putin ulei si lasam sa-si dubleze volumul.

Pregatim umplutura-radem branza, taiem ceapa solzi subtiri sau cuburi si maslinele felii.

Impartim aluatul in patru bucati, fiecare parte este o foaie o ungem cu 2 linguri pline de zacusca, presaram branza galbena, ceapa si masline si rulam foaia intr-un rol si taiem bucati de 2 cm.

Punem o foaie de copt pe tava si asezam bucatile de rulou cu umplutura deasupra si lasam putin sa creasca.

Incalzim cuptorul la 180 de grade C si cand este cald, coacem 20-25 de minute pana rulourile sunt coapte.

Este un preparat gustos, picant si cu succes la copii. Merge bine si la tot felul de serviri.

Se poate face sa fie vegan schimband branza galbena cu o branza galbena vegana!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de pita cu zacusca si branza galbena" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Lasagna cu foi de casa

Lasagna cu foi de casa

Pentru sosul Ragu: Intr-o tigaie, calim in uleiul incins ceapa taiata marunt si usturoiul taiat

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Paste si pizza
Makaronia tou Fournou

Makaronia tou Fournou

Fierbem pastele urmand instructiunile de pe ambalaj. In timpul aceasta tocam marunt ceapa, pisam

18 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 45 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 kg de faina ptr paine-contine mai mult gluten
  • 2 linguri zahar
  • 2 linguri drojdie uscata sau 50 gr drojdie proaspata
  • 1/2 pahar de ulei de masline
  • 500 ml de apa calduta
  • 1 lingurita de sare
  • ptr umplutura
  • 400 gr de branza galbena rasa marunt
  • 1 borcan de zacusca
  • masline
  • ceapa-sau ce mai doriti

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

10 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

31 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

10 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Spaghete cu rosii, ciuperci si busuioc Spaghete cu rosii, ciuperci si busuioc

Se pune apa intr-o cratita cu capac. Adaugam un praf de sare. Aducem apa de fierbere, punem spaghetele in apa si fierbem. Intre timp

0 voturi    0 comentarii
30 min
Paste si pizza
Spaghete Carbonara reţetă simplă Spaghete Carbonara reţetă simplă

Spaghete Carbonara rețeta simplă Taiati costita cubulete si o caliti intr-un pic de ulei. Bateti galbenusurile cu smantina si cu

46 voturi    16 comentarii
18 min
Paste si pizza
Spaghetti cu piept de pui si spanac