autor:

kok miori

» » , , , Aluaturi si Foietaje, Aperitive, Aperitive cu brinza, Paste si pizza

Rulouri de pita cu zacusca si branza galbena

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 februarie 2018

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 februarie 2018

Ingrediente
1 kg de faina ptr paine-contine mai mult gluten, 2 linguri zahar, 2 linguri drojdie uscata sau 50 gr drojdie proaspata, 1/2 pahar de ulei de masline, 500 ml de apa calduta, 1 lingurita de sare, ptr umplutura, 400 gr de branza galbena rasa marunt, 1 borcan de zacusca, masline, ceapa-sau ce mai doriti

Dificultate: Redusa Timp: 1h 45 min

1 vot

Mod de preparare

Intai pregatim aluatul-eu l-am pregatit la mixer ptr ca trebuie bine framantat.

Am pus faina, drojdia uscata, zaharul si uleiul si am pornit mixerul sa amestece ingredientele; adaugam treptat apa si la urma sarea si lasam sa framante 10 minute pana aluatul se desparte de oala-il ungem cu putin ulei si lasam sa-si dubleze volumul.

Pregatim umplutura-radem branza, taiem ceapa solzi subtiri sau cuburi si maslinele felii.

Impartim aluatul in patru bucati, fiecare parte este o foaie o ungem cu 2 linguri pline de zacusca, presaram branza galbena, ceapa si masline si rulam foaia intr-un rol si taiem bucati de 2 cm.

Punem o foaie de copt pe tava si asezam bucatile de rulou cu umplutura deasupra si lasam putin sa creasca.

Incalzim cuptorul la 180 de grade C si cand este cald, coacem 20-25 de minute pana rulourile sunt coapte.

Este un preparat gustos, picant si cu succes la copii. Merge bine si la tot felul de serviri.

Se poate face sa fie vegan schimband branza galbena cu o branza galbena vegana!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de pita cu zacusca si branza galbena" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Pizza de casa

Pizza de casa

1. Se amesteca in masina de paine apa, sare, zahar si ulei. Se adauga putina faina, iar apoi drojdia

9 voturi    2 comentarii
2h 30 min
Paste si pizza
Taietei cu pui

Taietei cu pui

Pieptul de pui se taie fasii si se unge cu mustar. Se lasa 5 minute sa se odihneasca dupa care, intr-o

9 voturi    1 comentariu
30 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 45 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 kg de faina ptr paine-contine mai mult gluten
  • 2 linguri zahar
  • 2 linguri drojdie uscata sau 50 gr drojdie proaspata
  • 1/2 pahar de ulei de masline
  • 500 ml de apa calduta
  • 1 lingurita de sare
  • ptr umplutura
  • 400 gr de branza galbena rasa marunt
  • 1 borcan de zacusca
  • masline
  • ceapa-sau ce mai doriti

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

11 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

31 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

10 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Pizza cu nuci, pere si gorgonzola Pizza cu nuci, pere si gorgonzola

Intr-un bol punem apa si plicul de drojdie si lasam asa cca. 1-2 minute pana se inmoaie drojdia, pe urma adaugam sare dupa gust si uleiul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin

Se dizolva drojdia in apa amestecata cu laptele, ambele caldute, apoi se adauga sarea, zaharul si uleiul de masline, amestecand energic. Compozitia

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Budinca de taitei cu branza sarata