Se scoate aluatul de foietaj din congelator si se lasa sa se dezghete.
Se scoate aluatul de foietaj din congelator si se lasa sa se dezghete.
Se preincalzeste cuptorul.
Pe masa de lucru, se presara faina si se intinde aluatul de grosimea dorita.
Se taie aluatul de foietaj in dreptunghiuri si se pune magiun in mijloc, cu lingurita.
Se unesc 2 capete si se strang ca sa se lipeasca.
Se pun cornuletele in tava si se dau la cuptorul preincalzit.
Se lasa pana cand incep sa se rumeneasca.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii