Cornulete cu foietaj si magiun

Se scoate aluatul de foietaj din congelator si se lasa sa se dezghete.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Cornulete cu foietaj si magiun

Ingrediente

  • 1 aluat de foietaj
  • magiun

Mod de preparare

Se scoate aluatul de foietaj din congelator si se lasa sa se dezghete.

Se preincalzeste cuptorul.

Pe masa de lucru, se presara faina si se intinde aluatul de grosimea dorita.

Se taie aluatul de foietaj in dreptunghiuri si se pune magiun in mijloc, cu lingurita.

Se unesc 2 capete si se strang ca sa se lipeasca.

Se pun cornuletele in tava si se dau la cuptorul preincalzit.

Se lasa pana cand incep sa se rumeneasca.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise