Intr-un castron mare vom amesteca faina, berea, uleiul, sarea si drojdia uscata.
Intr-un castron mare vom amesteca faina, berea, uleiul, sarea si drojdia uscata. Framantam putin pana obtinem o coca elastica. Acoperim si lasam la cald sa dospeasca o ora.
Intre timp vom felia toate ingredientele pentru topping: sunca, ciupercile si maslinele.
Dupa ce am lasat coca la crescut, vom intinde aluatul intr-o tava unsa cu ulei, iar deasupra vom presara toppingul. Se coace in cuptorul incins la temperatura mare, timp de 10-12 minute. Cand este gata, se feliaza si se serveste alaturi de o bere rece!!!
Reteta de gem de capsuni cu menta. Gem de capsuni cu menta reteta simpla, fara conservanti. Reteta de gem de capsuni. Retete...
Gem de capsuni cu mentaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii