autor:

kok miori

» » , , Aluaturi si Foietaje, Aperitive, Aperitive cu brinza

Tarta cu legume si branza de capra

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Israel


    Reteta postata pe: 24 octombrie 2017

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Specific:  

Israel


Reteta postata pe: 24 octombrie 2017

Ingrediente
1 pachet aluat de foietaj, 1-2 ardei rosii copti, 1 vanata potrivita , 1-2 cepe, 3-4 rosii mici taiate felii, 250 gr branza feta de capra

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

2 voturi

Mod de preparare

Intai pregatim legumele.

Taiem vanata felii rotunde, le ungem cu ulei de masline si le frigem in cuptor pana se rumenesc putin, 15-20 de minute, la 200 de grade C.

Ceapa taiata solzi o prajesc in putin ulei pana devine aurie.

Pe tava cuptorului tapetata cu hartie de copt, se intinde o foaie de foietaj, nu prea groasa si se inteapa din loc in loc ca sa nu creasca, se asaaza legumele in straturi si se da la cuptor in cuptorul incins dinainte, la 200 de grade C, ptr 15-20 de minute, pana totul este rumenit, dupa care se scoate si se rade deasupra branza si se da din nou la cuptor la faza de gril, numai branza sa se topeasca putin 5-7 minute.

Se scoate tarta, se lasa sa devina calduta si atunci se poate servi.

Daca va ramane, se poate reincalzi usor la microunde/se poate servi alaturi de salata verde si ceapa verde proaspata/ foarte gustos.

Pe legumele puse pe tarta inainte de coacere am presarat putin piper; sare nu trebuie, branza este sarata; de asemenea se pot folosi si alte combinatii de legume dupa dorinta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu legume si branza de capra" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Spaghetti cu telemea

Spaghetti cu telemea

Fierbem pastele in apa cu un strop de sare conform instructiunilor de pe ambalaj. Dupa fierbere

1 vot    0 comentarii
20 min
Aperitive cu brinza
Placinta cu cas si legume

Placinta cu cas si legume

Vanata si dovlecelul le taiem rondele si le asezonam cu sare (am folosit sare cu ierburi italiene)

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1 pachet aluat de foietaj
  • 1-2 ardei rosii copti
  • 1 vanata potrivita 
  • 1-2 cepe
  • 3-4 rosii mici taiate felii
  • 250 gr branza feta de capra

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

11 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

31 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

10 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza sarata si vanata Pateuri cu branza sarata si vanata

Aluatul il scoatem de cu seara in frigider sa se dezghete. Umplutura- intr-un bol amestecam bine branzeturile, adaugam vanata si usturoiul

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
“Labaneh” cu ierburi aromate