Tarta cu legume si branza de capra

Intai pregatim legumele.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Tarta cu legume si branza de capra

Ingrediente

  • 1 pachet aluat de foietaj
  • 1-2 ardei rosii copti
  • 1 vanata potrivita
  • 1-2 cepe
  • 3-4 rosii mici taiate felii
  • 250 gr branza feta de capra

Mod de preparare

Intai pregatim legumele.

Taiem vanata felii rotunde, le ungem cu ulei de masline si le frigem in cuptor pana se rumenesc putin, 15-20 de minute, la 200 de grade C.

Ceapa taiata solzi o prajesc in putin ulei pana devine aurie.

Pe tava cuptorului tapetata cu hartie de copt, se intinde o foaie de foietaj, nu prea groasa si se inteapa din loc in loc ca sa nu creasca, se asaaza legumele in straturi si se da la cuptor in cuptorul incins dinainte, la 200 de grade C, ptr 15-20 de minute, pana totul este rumenit, dupa care se scoate si se rade deasupra branza si se da din nou la cuptor la faza de gril, numai branza sa se topeasca putin 5-7 minute.

Se scoate tarta, se lasa sa devina calduta si atunci se poate servi.

Daca va ramane, se poate reincalzi usor la microunde/se poate servi alaturi de salata verde si ceapa verde proaspata/ foarte gustos.

Pe legumele puse pe tarta inainte de coacere am presarat putin piper; sare nu trebuie, branza este sarata; de asemenea se pot folosi si alte combinatii de legume dupa dorinta.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise