autor:

andraconstantinescu

» » , , Aluaturi si Foietaje, Dulciuri diverse, Prajituri

Tarta cu branza si piersici

Autor: andraconstantinescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 august 2017

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: andraconstantinescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 august 2017

Ingrediente
Aluat:, 200 g faina, 50 g zahar, un plic de zahar vanilat (8 g), un praf de sare, un ou, 100 g unt, Umplutura:, 420 g branza proaspata de vaci, 100 g zahar, un plic de zahar vanilat (8 g), o lingura de gris, un ou, 700 g piersici + o lingura de zahar, Diametru tava: 28 cm

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Faina, zaharul, zaharul vanilat, sarea, oul si untul taiat bucatele se pun intr-un castron si se amesteca cu mana pana cand se obtine un aluat omogen, care se introduce apoi la congelator.



Cat timp sta aluatul la congelator, se pregateste umplutura.



Intr-un castron, se pun branza proaspata de vaci, zaharul, zaharul vanilat, grisul si oul si se amesteca.



Piersicile se spala, se curata cu ajutorul unui cutit de piele si de samburi si se feliaza.



Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.



Se scoate aluatul din congelator si se intinde putin cu ajutorul unui sucitor pe masa de lucru infainata. Se asaza apoi intr-o tava pentru tarte unsa cu unt si se inteapa din loc in loc cu o furculita. Se adauga compozitia cu branza. Se asaza feliile de piersici circular, incepand dinspre exterior catre interior si se presara o lingura de zahar peste ele. Se introduce tava la cuptor pana cand blatul tartei este copt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu branza si piersici" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Tarta cu branza dulce de vaci si piersici

Tarta cu branza dulce de vaci si piersici

 Pentru aluat, amestecăm ingredientele până când obţinem aluat omogen, apoi dăm

0 voturi    0 comentarii
40 min
Retete de Craciun
Tarta cu branza aromata cu vanilie si piersici

Tarta cu branza aromata cu vanilie si piersici

Incinge cuptorul la 180˚C. Unge cu grasime o tava rotunda de 23 cm diametru. Pentru aluat, amesteca

38 voturi    10 comentarii
45 min
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • Aluat:
  • 200 g faina
  • 50 g zahar
  • un plic de zahar vanilat (8 g)
  • un praf de sare
  • un ou
  • 100 g unt
  • Umplutura:
  • 420 g branza proaspata de vaci
  • 100 g zahar
  • un plic de zahar vanilat (8 g)
  • o lingura de gris
  • un ou
  • 700 g piersici + o lingura de zahar
  • Diametru tava: 28 cm

Raporteaza reteta

Retete
de andraconstantinescu
Savarine cu dulceata de zmeura

Savarine cu dulceata de zmeura

Savarine: Intr-un castron se pune faina, formandu-se o gropita in mijloc. Drojdia si zaharul se

13 voturi    0 comentarii
2h
Prajituri
Tort aniversar cu crema de ganache cu nuci caramelizate

Tort aniversar cu crema de ganache cu nuci caramelizate

Blat: Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Se separa albusurile de galbenusuri. Galbenusurile

1 vot    0 comentarii
3h
Torturi
Tort Egiptean

Tort Egiptean

Pregatirea folior: Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Se bat albusurile cu un praf

5 voturi    0 comentarii
3h
Torturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Chec rapid de ciocolata si orez expandat Chec rapid de ciocolata si orez expandat

Intr-un bol punem ciocolatile taiate bucati, adaugam margarina taiata bucati-si punem bolul pe o cratita cu apa fierbinte, amestecam

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Cremsnit cu foi de pandispan Cremsnit cu foi de pandispan

Intr-un bol batem bine 3 oua cu 3 linguri de zahar si 1 lingurita de zahar vanilat pana compozitia devine spumoasa si mai deschisa

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Dulciuri diverse
Gogosi cu ciocolata