Se pune faina intr-un vas, peste faina in care se amesteca praful de copt, sare,cacao si zaharul, se pune untul la temperatura camerei.
Se pune faina intr-un vas, peste faina in care se amesteca praful de copt, sare,cacao si zaharul, se pune untul la temperatura camerei, esenta si se framanta un aluat. Se pune aluatul la frigider pentru cateva ore, dupa care se poate lucra.
Intr-un vas se pune branza, zaharul, smantana, ouale, esenta, stafidele si se omogenizeaza compozitia.
Se pune aluatul pe masa de lucru, se presara faina si se intinde aluatul sub forma de foaie rotunda, se trage foaia peste hartie de copt si se asaza in tava, se asaza aluatul si pe margini se toarna compozitia de branza, se unge cu ou batut si se da la cuptorul incalzit pentru circa o ora la foc potrivit. Cand se rumeneste, este semn ca este gata. Sa aveti pofta, dragilor!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii