Reteta de aluat fraged cu osanza pentru cornulete, saratele, tarte sau placinte. Aluat fraged cu osanza reteta simpla si economica.
Reteta de aluat fraged cu osanza pentru cornulete, saratele, tarte sau placinte o stiu de la bunica. Este un aluat simplu, contine putine ingrediente si este grozav de bun, gustos si foietat.
Intr-un bol punem osanza (data prin masina de tocat), apa, otetul si sarea. Amestecam pentru omogenizare si incorporam faina.
Apoi transferam compozitia pe blatul de lucru si framantam putin, cat sa obtinem un aluat potrivit, nici moale, nici prea tare, sa nu se lipeasca de maini.
Aluatul obtinut se infasoara intr-o folie alimentara si se pastreaza la frigider peste noapte. Apoi poate fi folosit la preparatul dorit.
Daca il faceti pentru saratele, adaugati o lingurita de sare.
Iar daca doriti sa preparati cornulete,tarte dulci sau placinte mai puteti adauga in aluat coaja de lamaie, vanilie, etc.
Desi nu se pune niciun agent de crestere, veti vedea ca obtinem un aluat foarte gustos si foietat.
Asa ca va recomand cu drag reteta de aluat fraged cu osanza pentru cornulete, saratele, tarte sau placinte. Pofta buna!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postReteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....
Cornuri pufoase cu gemReteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...
Mancare de fasole boabeRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii