Acadele chesecake cu ciocolata

Timp pregatire
720 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 100 gr smantana
  • 150 gr zahar
  • 450 gr crema de branza
  • 2 oua
  • o lingura de faina(30 gr)
  • esenta de vanilie
  • 300gr ciocolata neagra
  • bomboane decorative
  • nuca de cocos

Mod de preparare

Bateti cu mixerul crema de branza cu zahar si esenta pana se topeste zaharul. Adaugati smantana si faina si mixati rapid. Adaugati cate un ou, mixand bine dupa fiecare. Puneti compozitia intr-un vas termorezistent pe care il asezati intr-o tava cu apa. Dati la cuptor la 170 grade pentru 45 de minute (in baie de abur nu va crapa deasupra).

Lasati la racit, acoperiti cu folie si dati la frigider pentru 4 ore(sau toata noaptea).

Luati cu lingurita parti din cheescake si modelati bine cu mainile bilute. Dati la frigider 2-3 ore.

Infigeti cate un betisor in fiecare bila pt a abtine acadele si dati bilele la congelator cateva ore.

Topiti ciocolata in microunde sau pe abur.

Treceti bilele prin ciocolata si presarati rapid bombonele decorative .

Asezati acadelele cu capul in jos pe o farfurie ai pastrati-le la frigider in momentul servirii.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise