Adunare generala de legume

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • cartofi;
  • ciuperci;
  • masline;
  • 1 ardei capia;
  • 1 radacina pastarnac;
  • 1 cutie mica mazare;
  • 2 morcovi;
  • 1 ceapa;
  • oregano, menta, maghiran, piper, ienibahar;
  • sare;
  • ulei;

Mod de preparare

Se curata si se spala cartofii, ciupercile, ardeiul, pastarnacul, morcovul si ceapa.

Cartofii se taie cubulete, ciupercile le-am lasat intregi caci erau mici (se pot taia daca sunt mai mari), pastarnacul si morcovii se taie rondele iar ceapa julien.

Se aseaza toate legumele intr-o tava pentru cuptor, se adauga ulei, sare si se condimenteaza. Se amesteca, se toarna deasupra apa fierbinte, si se introduce in cuptorul preincalzit.

Se lasa la cuptor 30-45 minute.

Sunt minunate.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise