ALB-NEGRU

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 750grame biscuiti petit
  • 1 pachet margarina
  • 1 esenta vanilie
  • 1 plic cacao
  • 6-7mere
  • 1 plic frisca
  • 4 oua
  • 6 linguri faina

Mod de preparare

Se aseaza biscuitii in tava,apoi se prepara un sos care se toarna peste biscuiti.Sosul se prepara din 1/2 l apa,o cana zahar si 3 linguri de cacao.Se lasa pe foc pana va incepe sa fiarba,apoi se toarna peste biscuiti.Dupa aceea se prepara sosul alb alcatuit din:1/2 l apa,4 galbenusuri,0 cana de zahar,6 linguri faina iar margarina se pune treptat.Se lasa la foc mic.Se toarna sosul alb peste biscuiti,se lasa sa se raceasca iar apoi se pun merele rase.Frisca se pune peste mere si se rade o ciocolata pentru a-i da un aspect mai placut.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise