Aluat fraged de post cu ardei si vinete

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru aluat:
  • -300 gr faina,
  • 100 gr ulei,
  • 100 gr apa,
  • 1 lingurita sare,
  • un pic de drojdie sau o lingurita drojdie praf.
  • Pentru umput:
  • -3 ardei mari copti si decojiti,
  • 2 vinete coapte si decojite,
  • 8 linguri pasta de tomata,
  • 50 gr piñones.

Mod de preparare

Punem ardei si vinetele la copt .Intre timp ne punem sa facem aluatul din compozitiile de mai sus.il lasam la dospit pana isi dubleaza cantitatea .intre timp decojim ardei si vinetele. Cand aluatul este dospit il punem intr-o tava pe care o ungem inainte cu putin ulei, o intindem bine cu marginle un pic mai ridicate dupa care punem pasta de tomata pe tot aluatul si urmatoarea vinetele si ardei taiati in fasii subtiri si ultimul nucile de pin prajite intro tigai fara ulei, presarate pe deasupra. Se coace in cuptor cca 15 minute.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise