Blatul: 8 galbenusuri se freaca cu 50 ml ulei pana se face ca o maioneza; 8 albusuri se bat cu 300 g zahar, apoi se amesteca cu galbenusurile, cu 30 g cacao,8 linguri faina si praf de copt. Se coace o ora la foc potrivit.
Crema: un pachet si jumatate de unt sau margarina se amesteca cu 200 g zahar, 3 galbenusuri, 3 linguri de ness sau cacao si esenta de rom.
Siropul: se fierb 400 ml apa, 200 g zahar si 2 linguri de cappucino sau cacao.
Glazura: se fierb 2 linguri de apa, 3 linguri de zahar, o lingura de cacao, iar la urma se adauga 50 g unt.
Blatul se taie in doua si se insiropeaza, intre ele se pune crema si deasupra glazura. Pofta buna!!!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise