Ananas caramelizat cu scortisoara si fulgi de ciocolata

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Rondele de ananas
  • Miere
  • Scortisoara
  • Ciocolata neagra

Mod de preparare

Se imbraca rondelele de ananas in miere si se presara cu putin praf de scortisoara pe ambele parti.

Se lasa intr-un recipient acoperit pentru macerat, in frigider timp de doua ore.

Ulterior se pregateste tigaia grill, ungandu-se cu putin ulei de masline. Dupa ce s-a incins tigaia, se adauga rondelele de ananas si se lasa pana capata o culoare aurie inchisa. Se intorc si pe cealalta parte si se asteapta pana capata aceeasi nuanta aurie.

Se lasa la racit si se servesc presarate cu fulgi de ciocolata neagra, dupa ce in prealabil au fost tinute in frigider jumatate de ora.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise