Ananas caramelizat cu scortisoara si fulgi de ciocolata

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Rondele de ananas
  • Miere
  • Scortisoara
  • Ciocolata neagra

Mod de preparare

Se imbraca rondelele de ananas in miere si se presara cu putin praf de scortisoara pe ambele parti.

Se lasa intr-un recipient acoperit pentru macerat, in frigider timp de doua ore.

Ulterior se pregateste tigaia grill, ungandu-se cu putin ulei de masline. Dupa ce s-a incins tigaia, se adauga rondelele de ananas si se lasa pana capata o culoare aurie inchisa. Se intorc si pe cealalta parte si se asteapta pana capata aceeasi nuanta aurie.

Se lasa la racit si se servesc presarate cu fulgi de ciocolata neagra, dupa ce in prealabil au fost tinute in frigider jumatate de ora.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise