ANDIVE CU SPARANGHEL SI BRANZA

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • (pentru 4 portii):
  • 2 andive mari,
  • 1 pahar de smantana,
  • 200g. sparanghel,
  • 50g. nuci,
  • 50g. branza Roquefort;

Mod de preparare

1.Se desfac andivele in foi.se indeparteaza partea lemnoasa a sparanghelului, se fierbe in apa cu sare cca. 3 minute, apoi se scurge.

2.Smantana se incalzeste , se adauga branza data pe razatoare,amestecandu-se usor ca sa nu se prinda.

3.Se aseaza foile de andive pe un platou si se pune sparanghelul deasupra lor.Se asezoneaza totul cu sosul de branza si se presara cu miez de nuca sfaramat sau taiat feliute.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise