ANDIVE DELICIOASE

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 andive
  • jambon,sunca presata(sau orice sunca slaba) dupa gust
  • o ceapa
  • 1-2 linguri de ulei de masline sau orice ulei presat la rece
  • patrunjel tocat
  • branza rasa dupa gust

Mod de preparare

Andivele se spala si se taie fasii subtirele.Ceapa se curata,se spala si se toaca marunt.Ceapa impreuna cu andivele se prajesc la foc mic in putin ulei,iar cand ceapa devine transparenta si andivele sunt inmuiate bine,se adauga patrunjelul tocat marunt.

O parte din acest amestec se intinde intr-un vas de yena uns,se presara din belsug cu jambonul maruntit,dupa care se acopera cu compozitia ramasa.Se presara branza rasa si se coace 10-15 min la foc potrivit.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise