ANDIVE DELICIOASE

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 andive
  • jambon,sunca presata(sau orice sunca slaba) dupa gust
  • o ceapa
  • 1-2 linguri de ulei de masline sau orice ulei presat la rece
  • patrunjel tocat
  • branza rasa dupa gust

Mod de preparare

Andivele se spala si se taie fasii subtirele.Ceapa se curata,se spala si se toaca marunt.Ceapa impreuna cu andivele se prajesc la foc mic in putin ulei,iar cand ceapa devine transparenta si andivele sunt inmuiate bine,se adauga patrunjelul tocat marunt.

O parte din acest amestec se intinde intr-un vas de yena uns,se presara din belsug cu jambonul maruntit,dupa care se acopera cu compozitia ramasa.Se presara branza rasa si se coace 10-15 min la foc potrivit.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise