ANDIVE LA CUPTOR

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • O reteta foarte simpla, pe care o poate pune in aplicare chiar si cea mai nepriceputa gospodina, ori incepatoare.
  • 1 kg andive, 150 g unt, 150 g cascaval ras, putin ulei, pesmet.

Mod de preparare

Se curata andivele, se spala, se oparesc cu apa fierbinte cu sare. Se scurg de apa, se unge cu unt o cratita, se presara pesmet, se aseaza andivele. Se presara cascavalul razuit si pesmet tras in ulei (intro tigaie incingem putin ulei si adaugam pesmetul in functie de dorinta-mie imi place cu pesmet mult). Se pune cratita in cuptor si cand preparatul s-a rumenit, este gata. Se serveste cu bucati de unt deasupra.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise