ANDIVE UMPLUTE

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4-8 Andive marisoare;
  • Umplutura I : 2 oua fierte tari, 2 castraveti murati, 1/2 sfecla rosie fiarta/coapta, 1/2 lamaie, patrunjel verde; facultativ 100 gr. sunca sau parizer, sare, piept de pui fiert, 2 linguri maioneza.
  • Umplutura II : 250 gr. branza de vaci, 100 gr. cascaval/telemea, 50 gr. unt, 2 linguri cu smantana, 1 lingura marar tocat, sare piper, 1/2 lingurita seminte de chimen, boia de ardei facultativ.

Mod de preparare

Andivele curatate se taie in 2 pe lungime, se scoate o parte din frunzele din mijloc care se toaca si se amesteca cu Umplutura I; ouale tocate marunt, sfecla rosie, castraveciorii si carnea taiate cubulete mici, sare, piper si maioneza. Se umplu jumatatile de andive cu umplutura. Se servesc asezate pe un platou, ornate cu felii subtiri de lamaie si frunze de patrunjel.

Similar se procedeaza cu Umplutura II; Se amesteca ingredientele intre ele, cu untul frecat spuma, doar ca in final se orneaza cu cascaval ras si frunze de patrunjel.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise