Anghinare cu ou

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 anghinare
  • 3 oua
  • 2 catei de usturoi
  • 300gr rosii
  • 50gr parmigiana
  • ulei de masline
  • patrunjel

Mod de preparare

Se curata anghinarele (foarte bine) de frunzele mature, se taie in 4 si se calesc impreuna cu rosiile in ulei. Cand s-au imuiat, se adauga usturoiul, sare dupa gust si patrunjelul. Sepatat se bat ouale cu parmigiana care se toarna peste anghinare si se pun in cuptor aprox. 10 min .

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise